Yayla çorba, fırında izmir köfteYemek menüleri ne bakayımBizde pizza patates kola
Yarının menüsüde pişiyor.Tavuk suyu çorba,nohut bide brokoli salatasıBrokoli yarın haslarım diğerleri oluyor.Kahve içtik işlere devam temizlik yapıyoruz aman ne hoşşş
Bugün pizza kola, içene tarhanaYemek menüleri ne bakayımBizde pizza patates kola
Yarının menüsüde pişiyor.Tavuk suyu çorba,nohut bide brokoli salatasıBrokoli yarın haslarım diğerleri oluyor.Kahve içtik işlere devam temizlik yapıyoruz aman ne hoşşş
Herşeyi, hayatıBen konuyu anlamadim biri anlatsin abi ilk sayfada altinlar dolarlar ..sondan bi onceki sayfada yazarkasa fisleri alisverisler enson sayfada menü neyi yazacagiz
Hangi marka ıslak mendil ? Fiyatı uygun geldi.İnidirmde 24 paket ıslak mendil 80 TL onu da attım sepete 145 oldueşim laf yapmaz insaalah toplu almayı sevmiyor bir şeyleri islakmendile gereksiz der belki
Çok güzel görünüyor afiyet olsun.
Baby turco yorumları çok iyi. Birde muehndisinoglu paylasmisti içeriği temiz diyeHangi marka ıslak mendil ? Fiyatı uygun geldi.
Ha tmm onu bilelimHerşeyi, hayatı
Bende içsem mide bulantım geçecek sanki öyle hissediyorumKola kola yaza yaza benimde canım çekti
ama cam şişe olucak
Off gerçekten güzel olur.Bende içsem mide bulantım geçecek sanki öyle hissediyorum
Hafif soğuk ve asitli ne güzel olur
Evet. Yorumlara iyice bakayım da alayım bendeçok iyi o zaman
Ben o son 12 li sleppy yenidoğanı 60 liraya almıştım. Bu 24 lü birde
Ayy ben içiyordum canım çok istiyordu. Meyveli soda daha çok içtim daha az zararlıdır diye içimi rahatlatıyorsunBende içsem mide bulantım geçecek sanki öyle hissediyorum
Hafif soğuk ve asitli ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?