- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İğne değildir dimi etkisiHayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin
Yarın canım kan testi vereceğim çıkarsa tekrarÇok hafif şekilde ikinci çizgi var. Dilerseniz kan verin emin olun. Dilerseniz de iki üç gün bekleyin tekrar test yapın.
Evet canım öyle ama tedavi olduğu için bir iğne etkisi olmaması lazımHamilelik için oradaki çizgiden 2 tane olması gerekmiyor mu ?
Benim bildiğim o şekilde
Benim minnak da yiyor ama ablası çok zorluyorCocuklar önyargılı yaklaşıyorlar sağlıklı besinlere ozellikle sebzeye benimkilerde öyle yemeye basladiklarinda maşallah bizden çok yiyorlar alışıyorlar ben çok sorun yaşamıyorum çok şükür ne yapılırsa yiyorlar minikte yemeye başladı
Hiç anlamam ama rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder
Kızıma eşimin dayısı takmıştı aynısından ilk o zaman görmüştüm 1 gr altını çok da tuhafıma gitmişti bizde çeyrek bile az görülür şimdi şuncagız sey 500 tlTeşekkür ederim kızlar
Hemen
Evet ya bende hatırlıyorum evlenirken eşim bilezik yapmıştı bilezik gramı o zaman 92 tl idiKızıma eşimin dayısı takmıştı aynısından ilk o zaman görmüştüm 1 gr altını çok da tuhafıma gitmişti bizde çeyrek bile az görülür şimdi şuncagız sey 500 tl
regl tarihiniz geçtiyse kan testi yaptırın kesin sonucu alırsınızİğne değildir dimi etkisi
SüperTeşekkür ederim kızlar
Bereketli olsun gramı 446 tl uygunmuşTeşekkür ederim kızlar
Yıllar önce 2. çocuğu düşünürken böyle bir manzara ile karşılaşmıştım onu hatırlattıEvet canım öyle ama tedavi olduğu için bir iğne etkisi olmaması lazım
Yıllar önce 2. çocuğu düşünürken böyle bir manzara ile karşılaşmıştım onu hatırlattı
Bilemedim canım gönlüne göre olsun
6 gün varregl tarihiniz geçtiyse kan testi yaptırın kesin sonucu alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?