- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Teste göre hamilesin canım regli ne zamanYok sadece çatlatma iğnesi
6 günTeste göre hamilesin canım regli ne zaman
Bereketli olsun canımSelam kızlar
tuce_tuce 2 gr altın aldık şekerim benide ekleyebilirsin 446 tl den verdi sabah
Çeyrek sordum 780 dedi
15 tl hastaneye verdik katkı payı
76 tl ilaç aldık doktor verdi
Pil ve gece lambası aldık 46 tl de oraya ödedik
Şimdi eşim pazara gidecek bakalım ne kadar harcayacak
Hamilelik için oradaki çizgiden 2 tane olması gerekmiyor mu ?Bak son hali
Trabzon burmasi diye okudum 3 kez okudum inanamadim 3 kere de burma diye gördüm bu kadar mi zenginler yav burma nasil yenir dedimSelamlar
Bordroma baktım. Hesap kitap yaptım.
sabahtan bu saate hiç oturmadım. Şimdi küçüğü uyuttum. Trabzon hurması vardı doğradım üzerine tahin ceviz koydum kendime tatlı yaptım. Enerji lazım yoksa akşamı edemem
Çok hafif şekilde ikinci çizgi var. Dilerseniz kan verin emin olun. Dilerseniz de iki üç gün bekleyin tekrar test yapın.Amin ya inşallh canım Buda son hali
Ayyy evet canım yaaa temiz evde misss gibi içiliyor kahveEv temiz olunca ne rahat kahve içiliyor değil mi
Menü süper bizde yarın balık alırız
Ahahahaha ilahi ya ben de güldüm. Trabzon burması kim ben kimTrabzon burmasi diye okudum 3 kez okudum inanamadim 3 kere de burma diye gördüm bu kadar mi zenginler yav burma nasil yenir dedimhurmaymis.Allahim bana biseyler oluyor
Benim de canım istiyor yeşill fasulye büyük kızım istemiyor yarın ki menüm olsun benimde zorla da olsa yesin yaniSlmmm kızlar
Buzdolabını ,fırını temizledim
Evi sil ,süpür, toz al yaptım
Banyo wc balkonu düzenledim temizledim
Arada da taze fasulye koydum pişiyor sebzeli bulgur pilavı salata yapacağım
Sabah ta tava böreği yapmıştım var kim canı ne istiyorsa onu yesin benden bu kadar
Ahahahaha ilahi ya ben de güldüm. Trabzon burması kim ben kim
Bizimkilerin yememe gibi bir lüksleri yok yapilan yemek yenecek yemeyen ac kalır dedim mi yeniyor ekstra birşey yapma canım yemek zorunda kalsinlar çocuklarsa hergun pizza makarna tavuk yapmamız lazımBenim de canım istiyor yeşill fasulye büyük kızım istemiyor yarın ki menüm olsun benimde zorla da olsa yesin yani
Evet çok haklısın extra yapmayacağım diyorum ama yapma yemeyeceğim zaten diyor sevmeyince de yemiyor gerçekten bu sefer ben vicdan yapıyorum aç yatıncaBizimkilerin yememe gibi bir lüksleri yok yapilan yemek yenecek yemeyen ac kalır dedim mi yeniyor ekstra birşey yapma canım yemek zorunda kalsinlar çocuklarsa hergun pizza makarna tavuk yapmamız lazım
Senin dayanamayıp yapacağını biliyorEvet çok haklısın extra yapmayacağım diyorum ama yapma yemeyeceğim zaten diyor sevmeyince de yemiyor gerçekten bu sefer ben vicdan yapıyorum aç yatınca
Hayırlı olsun
Hemen ekliyorumSelam kızlar
tuce_tuce 2 gr altın aldık şekerim benide ekleyebilirsin 446 tl den verdi sabah
Çeyrek sordum 780 dedi
15 tl hastaneye verdik katkı payı
76 tl ilaç aldık doktor verdi
Pil ve gece lambası aldık 46 tl de oraya ödedik
Şimdi eşim pazara gidecek bakalım ne kadar harcayacak
Zeynepcim sana 1000 dolar mı yazacaktımSabah 7, cocuklar kalktilar tabi biz de. Esim pogaca yapiyor bize kahvaltiya, hamuru makineye yogurtuyor ama. Gun yemek temizlik ve cocuklarla gecer, market alisverisini esim dun yapmis, 50$.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?