🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bereketli olsun canım ziraat 472 den veriyor,haftasonu altın kuyumcudan alınmalı demek

Trabzon burmasi diye okudum 3 kez okudum inanamadim 3 kere de burma diye gördüm bu kadar mi zenginler yav burma nasil yenir dedim hurmaymis.Allahim bana biseyler oluyor

Ev temiz olunca ne rahat kahve içiliyor değil mi
Menü süper bizde yarın balık alırız
Ayyy evet canım yaaa temiz evde misss gibi içiliyor kahve
Büyük kızım pilav yerine soslu makarna istedi onu yapıcam balığın yanına

ben balık çok severim ama büyük kız zorla yiyor

Benim de canım istiyor yeşill fasulye büyük kızım istemiyor yarın ki menüm olsun benimde zorla da olsa yesin yani

Benim de canım istiyor yeşill fasulye büyük kızım istemiyor yarın ki menüm olsun benimde zorla da olsa yesin yani
Bizimkilerin yememe gibi bir lüksleri yok yapilan yemek yenecek yemeyen ac kalır dedim mi yeniyor ekstra birşey yapma canım yemek zorunda kalsinlar çocuklarsa hergun pizza makarna tavuk yapmamız lazım

Bizimkilerin yememe gibi bir lüksleri yok yapilan yemek yenecek yemeyen ac kalır dedim mi yeniyor ekstra birşey yapma canım yemek zorunda kalsinlar çocuklarsa hergun pizza makarna tavuk yapmamız lazım
Evet çok haklısın extra yapmayacağım diyorum ama yapma yemeyeceğim zaten diyor sevmeyince de yemiyor gerçekten bu sefer ben vicdan yapıyorum aç yatınca

Hemen ekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…