🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tuce_tuce sevindim canım bak en azından vitamin eksikliği çıkmamış genel muayenesi de güzel çıkmış çok şükür
Evet zeryam b12 de alt seviyesi 134 üst 590 bizimki 320 doktor takviye yapalım dedi ocean plus 500 lük haftada 3 kez . Birde sidefer kullanıyorduk onu değiştirdi .

Evet zeryam b12 de alt seviyesi 134 üst 590 bizimki 320 doktor takviye yapalım dedi ocean plus 500 lük haftada 3 kez . Birde sidefer kullanıyorduk onu değiştirdi .
B12 önemli takviye kullanmaya başlayınca çabucak toparlar zaten alt seviyede değilmiş ortalarda olması iyi

Demek ki çocuk yemek yemeyi sevmiyor annesini deli etmek istiyor

2 ay sonra yeniden bakacağız . Bu Arada sorun yok ama yine de biraz destek verelim b12 iyidir demiş

Eklentiler

• 7165561D-FFAA-415C-8D70-E096D8940279.png
    551,9 KB · Görüntüleme: 36
  • D08A9BE2-8C84-40B7-A9E6-C4DE13395737.png
    551,9 KB · Görüntüleme: 38
2 ay sonra yeniden bakacağız . Bu Arada sorun yok ama yine de biraz destek verelim b12 iyidir demiş
Geçmiş olsun canım sevindim sonuçlar iyiymiş...sen stres olma... pedagog bir arkadaşım söylemişti: çocukların 6yaşına kadar anne ile aralarında bir enerji iletişimi oluyormuş..biz ne düşünürsek hissederek direkt onlara geçiyor yani

Kızları yıkadım eşimde ogluşu
Evin yarısı temizlendi yarısı duruyor miniği uyutuyorum devam edeceğim
Yemek düşünmedim sizde neler var

tuce_tuce dr ne dedi canım yoksun bugün
Kızım makarna istedi kıymalı makarna yapacağım Zeyno..bir de çorba yaparım salata da inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…