Kız sen ne çeyrekler alırdın 7-8tane dimiDimi ya 2000 TL ye aldığım günler aklımda
Bende kv ler geleveğizaman öyle olmuştumHaftaya İstanbul'a gidicem diye dengesiz bir ruh hali icindeyim.Her şeyi yapabilirim her şeyiKv görmek istemiyorum diye depresyon hali resmen
Ay bereketli olsun akşama listeyi düzenleyeceğimtuce_tuce canım 4 gram daha aldım 463ten.2 günde 9 gram sahibi oldum sayenizde.Esimin haberi yok,para bana ait,hesap işimi de sormaz diye kâr yaparsam açıklarım artık
bende eşimin memleketine giderken öyle oluyorumHaftaya İstanbul'a gidicem diye dengesiz bir ruh hali icindeyim.Her şeyi yapabilirim her şeyiKv görmek istemiyorum diye depresyon hali resmen
Teşekkğr ederim canımKmsl Hnd Başınız sağolsun canım Bime gittim pijama takımı kızıma test kitapları aldım komşumda pijama ve sweat onlarıda aldım 170 tl ödedim ne çok alıyorum bu ara haftaya izin aldım evdeyim para harcamam inşallah
Teşekkürler canım
Bereketli olsun canımtuce_tuce canım 4 gram daha aldım 463ten.2 günde 9 gram sahibi oldum sayenizde.Esimin haberi yok,para bana ait,hesap işimi de sormaz diye kâr yaparsam açıklarım artık
çok kaliteli değil ama iş görür sadece altlar 60 dan başlıyor mağazalarda 40 tl ye iyi evde giyer diye aldımTeşekkğr ederim canım
hayırlı olsun bu arada eşofman takımına bende gidip bakacaktım unuttum güzel mi
Günaydın
Bereketli olsuntuce_tuce canım 4 gram daha aldım 463ten.2 günde 9 gram sahibi oldum sayenizde.Esimin haberi yok,para bana ait,hesap işimi de sormaz diye kâr yaparsam açıklarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?