Şuan banka 460a veriyor.Zaten daha para gelmedi öğleden sonra gibi alırım belki463 di
461 olmuş bekleseniz mi acaba
Olurda ben bankadan alacağım resim paylasamam ki fiziki olmayacak benimUzun vade alıyoruz sen al bugün resim paylaşalım motive oluruz olur dimi
TühhhhOlurda ben bankadan alacağım resim paylasamam ki fiziki olmayacak benim
Ekran görüntüsü paylaşOlurda ben bankadan alacağım resim paylasamam ki fiziki olmayacak benim
Günaydın canım
Ziraat 463 e veriyorŞuan banka 460a veriyor.Zaten daha para gelmedi öğleden sonra gibi alırım belki
Ben 1.5gram almıştım 539danZiraat 463 e veriyor,460 gorsem 2 gram daha alırım sanırım.5 grami yüksekten aldım açığı kapatmaliyim
Gunaydiin tuceGünaydın canımminiğin nasıl
Of yine alicam galibaBen 1.5gram almıştım 539dan
Bizde aynı koltuklara çıkmaya çalışıyor şu aralarGunaydiin tuceminik yaramaz ya.kizlar kız çocuğu olanlar kızlarınizin bebeklikleri nasıldı? Bizimki varsa yoksa tirmansin,atlasin,ziplasin, pencereye koltuğa düz duvara aylardır böyleyiz.
Senin abi bebegin nasil canım
Kesin al seneye neler olur nelerOf yine alicam galibagaza geliyorum sayenizde ya Bir taraftan da en erken bu parayı gelecek sene bozucam.Tl de durup erimesini istemiyorum,her şeye zam gelirken.
Benim kızda bütün çekmeceleri boşaltırdıGunaydiin tuceminik yaramaz ya.kizlar kız çocuğu olanlar kızlarınizin bebeklikleri nasıldı? Bizimki varsa yoksa tirmansin,atlasin,ziplasin, pencereye koltuğa düz duvara aylardır böyleyiz.
Senin abi bebegin nasil canım
464 olmuş alis.Kesin al seneye neler olur neler
Evet mutfakta da öyleyiz.Dun bulaşık makinasini bosaltmama yardım etti sağolsunBenim kızda bütün çekmeceleri boşaltırdı
Mutfak eşyalarıyla oynardı
Ne güzel günlermiş yaa aklıma geldi şimdi ne tatlıydı
Tabi o zamanlar kızıyordum dağıtıyor diye
Dimi ya 2000 TL ye aldığım günler aklımda464 olmuş alis.birkaç saat takip edeyim inşallah.bence de seneye neler neler olur.en son gorumcemin ogluna tam altın alicakken cumhuriyet almışım yanlışlıkla,1640tan almıştım geçen sene Nisan'da.Suan hali içler acısı
Yok kız şimdi kahvaltıya oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?