- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Başınız sağolsun canımUzun vadede altın her zaman kazandırır canım bereketlş olsun
Offff çok erkenmiş yaaa
Anne menğsü diyeceğim ama annem yoktu ablamla yaptık
Kız annemde ablamlar çocuklar filan derken nete bakamıyorum ablamla dedikodunun dibini vurduk
Offfffffff çok sinirlendim şimdi yaaa niye hakka giriyorlar kii
Dikkat edin canım kendinize
Güle güle giyin canım hayırlı olsun
Canın sağolsun zeynommmm
Yok kızzzzz yiyemedim
Annemin amcasının oğlu ani kalp krizi geçirdi öldü annem cenazeye köye gitti
Bizde ablamla tavuk haşladık suyuna çorba yaptık tavuklu pilav salata yaptık yedik
Ayyy evet ben de diyecektim başınız sağ olsun ama şu dönem en çok cenazede bulaşıyorBaşınız sağolsun canım
Cenazeye keske gitmeseydi annen hastalık aldı başını gidiyor
Bizim apartmanda 2 aile pozitif
Cumartesi bende alayımCuma bizim balık günümüz çok rahatımpişmiş olarak alıyoruz
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun canım
Cenazeye keske gitmeseydi annen hastalık aldı başını gidiyor
Bizim apartmanda 2 aile pozitif
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun canım
Başka zaman yaparsınız sağlık olsun
Evet canım çok doğru o kada söyledik amaAyyy evet ben de diyecektim başınız sağ olsun ama şu dönem en çok cenazede bulaşıyor
Nasıl insanlar var yaaaa...üç kuruş oradan kısıp insanların hakkına girip kâr edeceklerini mi sanıyorlarSınıf parası topladım bilgisayar yazıcı aldim katılmadı bu Veli seneye gidicek diye tamam dedim katılmayın bari fotokopi ve toner icin para verin diğer çocukların hakkına girmeyin . Hayır onu da vermeyeceğim dedi tamam sınıfın bası gözü sadakası olsun dedim bulaşmadım o oradan çocuklara hikaye kitabı alacağım benim çocuğuma da alacaksınız diyor
Gidip idareye hoca benim çocuğuma hikaye kitabı almıyor demiş çileden çıktım bu kadar alcaklik hak yemek ne bilim ve tek çocuğu var kari koca çalışıyorlar.
Teşekkür ederim canım
Olmadı yine deneEmoji deneme 1 2
Yarın biz altın alıyoruz
Başınız sağ olsun CanımTeşekkür ederim canım
Bazen insanlar kendi kaderleriyle oynuyorlar geçen sene doktora gitmiş doktor ameliyat olman lazım yoksa bir anda ölğrsün demiş ama dinleyene
Teşekkür ederim canımYarın biz altın alıyoruz
Başınız sağ olsun Canım
Yarın bizde alıyoruz eksi hesaplaYarın biz altın alıyoruz
Başınız sağ olsun Canım
Al iyi düştü insallah yarında düşerYarın biz altın alıyoruz
Başınız sağ olsun Canım
Aynen 3 çeyrek ama kocam arabayı sat altına yatıralım 500 gram altın ediyor diyorAl iyi düştü insallah yarında düşer
Ne alacaksın uç çeyrek diyordun
Oooo şahane hoşgeldin bereketli olsunhayırli aksamlar kizlar bir ceyrekte benden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?