Stand,tanıtım,organizasyon

Caddly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
6
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar, evet başlıkta da söylediğim gibi stand hostesliği ve tanıtım elemanı arayan bir sürü ajans var.Ama sitelerini ziyaret ettiğimde açıkcası pek de içime sinmiyor. Bildiğiniz güvenilir ajanslar var mı acaba ya da bu işi yapmış veya yapmakta olan kişiler varsa yardımcı olabilirler mi? :))

Bu Ajans diye bir firma var, Tüyap CNR gibi fuarlar için Hostesler, Anketörler vs arıyorlar, genelde secretcv sitesinde gördüm ilanlarını, sitelerini de inceleyebilirsin istersen. ya da fuarların kendi sitelerinde oluyor ik bölümünde hosteslik diye departman seçip başvuru yapabiliyorsun.

Beylikdüzü'nde oturduğum için Anadolu yakasındaki ilanlardan genelde geri dönmüyorlar, söylediğin siteye üye oldum şimdi ordaki birkaç iş ilanına ve ajanslara baktım birkaç yere de başvuru yolladım bakalım artık :) TÜYAP'a da başvuru yollasam fena olmaz yanii :)

Ben de bu taraftayım, Beykentte.. Bir ara düşünmüştüm bu işi, hatta bir arkadaşım 5 günlük bir fuar var gider misin dedi ama o dönem sabit bi işe başlamıştım o yüzden gidemedim. Sürekli olacak şekilde ayarlanabilise çalışma şekli ve ücretleri güzel oluyor, hakkında hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım ,ben de birtakım işler bulmuştum benim de final haftamdı o yüzden gidemedim,finaller bitti işler de bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…