stanbullu Bayanlar Sultanahmete gidiyoruz

toplantıya Kart sahibi birinin gitmesini kartı olmayanlara kartını göstermesini ve kartı olmayanların ortadan ikiye çatlamalarını istiyorum...

zevklen ben zaten boynuma astım dolaşıyorum sırnaşık şey

Yarın görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnn

iyi geceler valla yine baya uğraştın bizler için saol kaydirigubbakcemile3

Kazen çok ama çok kötüsünnnmafoldumben
Ama eğer ki süpriz yapıp katılmak istersen kart alıcam söz:jeyyar:
Ve emin ol İstanbulun en güzel sarmalarından yiyebilirsin istediğin kadarcokacimcoook:jeyyar:

sarmalar süper ciddencokacimcoook
ben yedim ben yedim:roflol:

deryacım bir hafta boş bıraktım beni unutmuşsun yazmayı senağlamasenağlama hiç boş bırakmayada gelmiyor canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bende geliyorum

Kızlar, bende geleceğim allah kısmet ederse, benide aranıza kabul eder misiniz bakayım?

yaa kıslarrr bende gelmeyi çok isterdim ama keşke hafta ortası olsaydı pofffffff. ben sultanahmete çok yakın çalışıyorum gelirdim ama hafta sonu zorrrrr. bol bol eğlenin olmazmı benim yerimede

yenileri ekledim kızlara.s.a.s.

Günaydın kızlarrrrr
Yeniler hoşgeldiniz bugün çok işim var bi bakınayım dedim bana dua edinn
Neden mi siz edin işte yaw çok yorulucam bugün
Ayrıca akşama bi hayırlı iş var kısmetse :jeyyar:
Neyse kaçtım ben
Bu hafta ne kadar çok erken kalktım
Gece de erkenden tavuk gibi uyuyorum yaaawww

Hayırlı işiniz, hayırlı olur inşallah. Akşam feci hazırlık var anlaşılan. kolay gelsin sana şekercik.opuyorumnanaktan

Hayırlı işiniz, hayırlı olur inşallah. Akşam feci hazırlık var anlaşılan. kolay gelsin sana şekercik.opuyorumnanaktan

saol canım
İnşallah hayırlıysa olsun diyelim:Saruboceq:
Hazırlık bende değil aslında ben birazdan dışarı çıkıcam
Kahvaltıyı hazırladım bi koşu geldim bakayım diyeopuyorumnanaktan

tubimm pehlimmm oh oh gel sende gellll süper süper bende geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…