stanbulda dzgn bir otel aryorum

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
istanbulda düzgün bir semtte birkaç gün kalmak için makul fiyatlı doğru düzgün temiz bi otel arıyorum.önerebileceğiniz bir yer var mı?

yaşadığınız yer kısmında ıstanbul yazıyor ama otel arıyorsunuz nedendir ki? öğrencimisiniz?

Pardon ıstanbulu mu kazandınız demek istemiştim

yok ben kendim kalmıycam.bi arkadaşım ziyarete gelecek evimde ağırlayamıyorum ailemden dolayı.onun kalması için bir yer arıyorum.

bence en güvenilirleri öğretmen evleri.istanbuldayım o yüzden otele ihtiyacım olmadı bilemiycem ama yalnız bi bayan için en güzeli ve en ekonomiği diye düşünüyorum.

anladım canım ıstanbul'un hangi yakasında olmalı ki tavsiyem öğretmen evleri var misafir alıyorlar öğretmen olmasada günlük ücretleri de 50 lira kahvaltı dahil çoğunda buralara bakabilirsiniz.

kahvekolik sanırım öğretmenlerin hallerinden aynı anda aynı yerleri güvenilir olarak önerebiliyoruz:)) Mesleğini bilmiyorum ama gittiğim şehirlerde ilçelerde kasabalarda hep sığındığım yerlerdir:))

ben bannkacıydım da annem öğretmen, ordan yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…