Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence en güvenilirleri öğretmen evleri.istanbuldayım o yüzden otele ihtiyacım olmadı bilemiycem ama yalnız bi bayan için en güzeli ve en ekonomiği diye düşünüyorum.
anladım canım ıstanbul'un hangi yakasında olmalı ki tavsiyem öğretmen evleri var misafir alıyorlar öğretmen olmasada günlük ücretleri de 50 lira kahvaltı dahil çoğunda buralara bakabilirsiniz.
kahvekolik sanırım öğretmenlerin hallerinden aynı anda aynı yerleri güvenilir olarak önerebiliyoruz:)) Mesleğini bilmiyorum ama gittiğim şehirlerde ilçelerde kasabalarda hep sığındığım yerlerdir:))
kahvekolik sanırım öğretmenlerin hallerinden aynı anda aynı yerleri güvenilir olarak önerebiliyoruz:)) Mesleğini bilmiyorum ama gittiğim şehirlerde ilçelerde kasabalarda hep sığındığım yerlerdir:))