stanbul bulumas

Hangi Seçenek Size Uyar?

• 1- Bayramın Son Günü

OY: 3 12,0%
  • 2- Bayramdan 1 hafta sonra Pazar

OY: 7 28,0%
  • 3- Bayramdan 2 hafta sonra Pazar

OY: 11 44,0%
  • Benim Fikrim v@r?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
ya spedy cim ben gelmeye calışcam şimdilik sorun yok gibi
sen bana özelden numaranı atsana gelemezsem telf.la bildiririm sana
ha birde isim neydi :)) bilge ben bu arada :))
ya perşembe ben bizim topikteki arkadaşlarla buluştum
c.tesi de anadolu yakası buluşmasına gidersem koçiş laf edebilir tüm tatillerde geziyosun diye
bakalım tabi şimdilik bişey demedi ama..

ya spedy cim ben gelmeye calışcam şimdilik sorun yok gibi
sen bana özelden numaranı atsana gelemezsem telf.la bildiririm sana
ha birde isim neydi :)) bilge ben bu arada :))
ya perşembe ben bizim topikteki arkadaşlarla buluştum
c.tesi de anadolu yakası buluşmasına gidersem koçiş laf edebilir tüm tatillerde geziyosun diye
bakalım tabi şimdilik bişey demedi ama..

Canım benim Sana hemen gönderiyorum Cep Telefonumu gelemezsen arar haber verirsin
Umarım gelebilirsin yerimsenibenyerimseniben

Ayy başlığı okuyunca korktum eski konumu die bir gördmki 4 Ekimdeki bulusmadan bahsediyorsunuz.. zıpladım yerimde:)
yaşlarınız görünmüor ya :) 18 im ben .. kücük mücük değilim dime:) Bide siz cok süslü gacılarsnz utancam biras szin yanınızda ama :$ :)

Ben son sıkkı seciorum.. bnce bakırköyde bulusalım. Taksimde normal insan cok az :)Bakırköyde Carusell Galeriya falan oralarda güsel vakit gecirebilriiz. Bayanlar olarak:)
Speedy tasarımcıymıssın.. bende tasarım öğrencisiyim.. Web tasarımı okuyorum.:)Umarım hepinizle iyi anlaşırım..anlaşırız.. ve Devam eden bir arkadaslığımız olur..
Yazdım bu kdr ama ben hiç katılmadım KK toplantılarına..Aranızda görmekten mutlu olursanız seve seve gelmeye calsırım..:)
Bu başlığın modu özel msj atarsan telefonumu verim habrleselim cnm :)

Ayy başlığı okuyunca korktum eski konumu die bir gördmki 4 Ekimdeki bulusmadan bahsediyorsunuz.. zıpladım yerimde:)
yaşlarınız görünmüor ya :) 18 im ben .. kücük mücük değilim dime:) Bide siz cok süslü gacılarsnz utancam biras szin yanınızda ama :$ :)

Ben son sıkkı seciorum.. bnce bakırköyde bulusalım. Taksimde normal insan cok az :)Bakırköyde Carusell Galeriya falan oralarda güsel vakit gecirebilriiz. Bayanlar olarak:)
Speedy tasarımcıymıssın.. bende tasarım öğrencisiyim.. Web tasarımı okuyorum.:)Umarım hepinizle iyi anlaşırım..anlaşırız.. ve Devam eden bir arkadaslığımız olur..
Yazdım bu kdr ama ben hiç katılmadım KK toplantılarına..Aranızda görmekten mutlu olursanız seve seve gelmeye calsırım..:)
Bu başlığın modu özel msj atarsan telefonumu verim habrleselim cnm :)

öncelikle hoşgeldin canım çok heyecanlı gördüm seni bir solukta yazmışsınkaydirigubbakcemile3
yerimiz tarih ve zamanımız belli oldu artık sana kalan uyarsa buluşmamıza renk katman canım.yaşın 18 olması mühim değil akıl yaşta değil baştadır değil mi? umarım güzel dostluklara vesile olur bu buluşma.vereliniortak
aklına takılan bişi olursa speedy isimli arkadaşa sorabilirsin.

Buluşma Alanı: Taksim Meydan ( Anıtın Önünde)
Buluşma Saati: 13:30
Buluşma Da Gidilecek Yer: Henüz Belli DEğil

Şuanda 19 kişiyiz Bayanlar Listemiz
gonzales
maxakaya
corel
2006model
Ukla
svlkbr
cadikazanı
toredo
sabine
Deryacık
anthemiz
sitaare
yağmur2005
beyyzaa
lavinya29
kıvılcım78
Lyre
noblegirl
sinoosh​

Son düzenleme:
Sitaare Arkadaşım Gerekeni Söylemiş
Forum sahibi benim Gerektiğini yapmaya çalışıyorum
Buluşma yerimiz kesinlikle Taksimdir DEğişim olmayacaktır Çünkü 18 kişi bunu böyle biliyor şimdi 19 kişi gelince değiştirme olmaz.
Taksime de senin gelmen sorun olmaz 13:30da seni de aramızda görmek isterim
Yaş Sorunun hiç olmasın tanıdığım kadarı ile herkez birbirinden iyidir.Sıkıntı geçmiycez çekmiycekler :jeyyar:
Tasarımcıyım ama mesleğimiz aynı değil Canım Ben Autocad Programında Mutfak Yerleşim planı tasarım çizim yapıyorum.

Back