stanbul bulumas

Hangi Seçenek Size Uyar?

• 1- Bayramın Son Günü

OY: 3 12,0%
  • 2- Bayramdan 1 hafta sonra Pazar

OY: 7 28,0%
  • 3- Bayramdan 2 hafta sonra Pazar

OY: 11 44,0%
  • Benim Fikrim v@r?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25

Omayra Cafeyi bende çok seviyorum çok nezih bi yer kalabalık oluyor ama çok geç gitmiyceğimiz için problem olmaz diye düşünüyorum

MonAmi çok gürültülü bi yer gördüğün gibi sandalyeli yerleri de var ama gürültü çok oluyor

KaefeKada öyle kalabalık ama güzel yer çok oldu gitmeyeli

Cafemsi de Olabilir Güzel çok oldu gitmeyelialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

amaan her yer bizim cicim neresi olursa olsun gitcemiz yeri güzel yapcak olan biz kk kızlarıyız :) :enbuyukkk:

benim tek fikrim açık hava olsun
sigara mevzuu

demokratik bir buluşma olarak senin sigara mevzunu da göz önüne almak gerek tabi canım ama bu seçilen cafeler hakkında çok teferruatlı bir bilgim yok sipidicim buralara daha önce gitmiş biri olarak terası olan bi yer var mı içlerinde yada sigara içmeye izin verdikleri bi bölüm falan? ona göre de seçimimizi değiştirebiliriz başkaları için de sorun olmazsa.çocuklu gelecek biri varsa sigara içilen bi yer istemeyebilir çünkü

benim tek fikrim açık hava olsun
sigara mevzuu

Tabiki de Canım

demokratik bir buluşma olarak senin sigara mevzunu da göz önüne almak gerek tabi canım ama bu seçilen cafeler hakkında çok teferruatlı bir bilgim yok sipidicim buralara daha önce gitmiş biri olarak terası olan bi yer var mı içlerinde yada sigara içmeye izin verdikleri bi bölüm falan? ona göre de seçimimizi değiştirebiliriz başkaları için de sorun olmazsa.çocuklu gelecek biri varsa sigara içilen bi yer istemeyebilir çünkü

ZAten eğert terası olmazsa falan filan çocuklu gelenler hiç düşünmesin
Ben içmem bile ama yinede ona göre ayarlarımgamyoncuiremsu

..........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım marmara kalabalık olmaz okadar ya..
hem bulma acısından kolay meydanda cunku...
bıde teras cafe olabılır eger aynı yerden bahsettıysek..
olmadı galatasay lısesının karsısında az ılersınde..kılısenın karsısında kallavı cafe var yemek ve cafe hersey mevcut manzarada guzel olmadı orayı tercıh edelım herkes tarafından buluncak bı yer olsun..

Diğer Arkadaşlarımızında fikirleri önemli
Marmara diyince marmara Büfe meydandaki cafe tarzında değilki eskisi gibi
dışarıya masa-sandalye atmışlar öyle oturuyor gidenler
Kallavi de olabilir ama orasıda kalabalık olabiliyor 3 katlı ama maşallah full çekiyor.

aaaaa delikafadulden
ne kafamçokkarıştı
noluyo :1shok:
meydandan direkt mekana mı geçtik -tatlicadiarzu-
marmara cafe daha kolay farkedilir bulunur bi yer anadolu yakasından gelen diğer arkadaşlar teras kafeyi yada kallaviyi bulamayabilirler.:olmaz:

bayaNLAR Direk Taksim Meydanda buluşucaz 13:30da 10 dk kadar bekleriz orada en fazla
Erken gelmeye özen gösterelim o yüzden canlarım
Taksim Meydandan hep beraber gideriz gideceğimiz yere artık neresi olur ise
sonradan gelecekler yada numaramı isteyenler Özelden msj atarlar ise Yollarım

Back