• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stanbul bulumas

Hangi Seçenek Size Uyar?

• 1- Bayramın Son Günü

OY: 3 12,0%
  • 2- Bayramdan 1 hafta sonra Pazar

OY: 7 28,0%
  • 3- Bayramdan 2 hafta sonra Pazar

OY: 11 44,0%
  • Benim Fikrim v@r?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
eveettt son bi gündelikafadulden
2 gündür giremedim bi değişiklik yok diil mi kızlar meydanda 13.30 da
ayy çok heyecanlıyım çok merak ediyorum hepinizi :1hug:

baya olmuşsunuz kızlar kimler var yazsanıza.. inşallah akşam haber vercekler yarın gelmezlerse gelmeye çalışıcam

kızlar bı aksılık cıkmazsa ben ve bı akıdes gelıcez ben de cok merak edıyorum valla sızı:)

Çok Kötü Bi sebep olmadığı sürece Gelecek Arkadaşlarımızın Listesi
Açıklama Buluşmamız Taksim Meydanda 13:30da Olacaktır
Gideceğimiz Yer Çiço Cafe Yine Buluştuğumuzda konuşuruz.
NOT: GELECEKLER NET KARAR VERDİĞİNDE BU LİSTEYE EKLEYECEĞİM

1) Speedy-gonzales
2) Sitaare
3) BeyyZa
4) Cadikazani23 (%50)
5) Toredo
6) mutsuz82
7) Sabine
8) Hoşçakal
9) Yağmur2005 ve Kızı
10) Lavinya29
11) Corel
12) Ukla

Bugünkü Son Listemiz Diğerlerinden haber bekliyoruz.

Merhaba kizlar,

malum bu hafta cok yogundum...Ustalar vardi evde...annem misafirdi, kendisini bu gece yolcu ettim..yorgunluktan ve uykusuzluktan üsütmüsüm...! Ayrica yapmam gereken cok acil bir isim var, onu halledebilirsem erkenden yarin bende gelmeye calisacagim ama aksi taktirde beni beklemeyin..Gelirsem eger, vaktinde meydana gelirim zaten ama gelmedigim taktirde, daha yetisemem..!

InsALLAH yarin, olmazsada baska zaman...! :gitme:

Merhaba kizlar,

malum bu hafta cok yogundum...Ustalar vardi evde...annem misafirdi, kendisini bu gece yolcu ettim..yorgunluktan ve uykusuzluktan üsütmüsüm...! Ayrica yapmam gereken cok acil bir isim var, onu halledebilirsem erkenden yarin bende gelmeye calisacagim ama aksi taktirde beni beklemeyin..Gelirsem eger, vaktinde meydana gelirim zaten ama gelmedigim taktirde, daha yetisemem..!

InsALLAH yarin, olmazsada baska zaman...! :gitme:

canın sağolsun tatlım başka sefere olur inş.ama umarım gelebilirsin.

Canım ben yeğenimin doğum günündeyim
Forumla ilgilenemiyorum Yarın orada olacağım konuştuğumuz saatte
Gece gElicem Ukla Msjını aldım canım benim :)

Kızlar yarın ben malesef gelemiyorum kayınpederim çok rahatsızmış yarın onu ziyarete gitmek zorundayım emir büyük yerden geldi söyledim de sitedeki arkadaşlarla buluşcaz ama benimki çok bozuldu hastalıktan daha önemli mi bu buluşma diye bağırdı bana sinir oldum lütfen kusura bakmayın kaç haftadır bekledim bu buluşmayı ama böyle beklenmedik bir sorun çıktı inşallah bir başka zaman olursa o zaman gelirim Çok üzgünüm çoook

kızlar bu çiço kafe bilindik tanıdık bı yer mı olurda gec kalırsak bulabılırmıyız?

son zamanda ki aksilikleri hiç sevmem ama egzersiz yaparken kasla ilgili bi sorun oldu inş hemen geçer sızı var kusurabakmayın gelemicem kızlar affedin haberiniz olsun dedim

Merhaba bayanlar şimdi eve geldim Sabinecim aldım numaranı ve kaydettim
Meydanda buluşunca net yer kararlaştırırız Çiçoya gelmeden bakın yinede gayet nezih bi yer içki var
ama bar değil cafe&bar tarzı bi mekan öğlende bar değil bunu yine üstüne basarak söylüyorum
Corel arkadaşımızında bi fikri vardır yarın onunla dediği yerde olabilir kimse çiço ile fikrini söylememişti

Back