E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi speedy-gonzales
ohhhhh ne güzel
istanbulda yaşamak varmış
istanbulda yaşamak varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sipidiiiiiiiiiii
yaz kuzucum benidezemuszemus
Kızlar çalıştığım için pek giremiyorum sohbetlere katılamıyorum ama pazar gününü iple çekiyorum :)
oh oh oh ne güsel kalabalıklaşıyoruz zemuszemus:lepi:
canım bi günde cumartesi yaparsanız gelebilirim. ben eşim pazar günü evde oluyor hemde galiba pazara misafirim gelecek
bizde bu cumartesi yada haftaya cumartesi bahçelievler buluşması yapmak istiyoruz sizleri de bekleriz gelmek isterseniz....
marmariste de böyle buluşmalar olsa keşke kesinlikle giderdim ama koca KK da bir tane Marmaristen birini bulamadım ki yahu buluşlayımmmm(
size iyi sohpetlerr
bizim buluşma pazardı dimi niyeyse hep 4 ekim cumartesi gibi geldi şimdi yeni farkettim pazar olduğunu Spedy yafrum şu an bi problem yok gelicem gibi gözüküyor anca eşim son dakka bi şey derse muhtemel gelemeyebilirimmm. sen beni listeye al yarın akşam mesaj atacağım sana ...
ah keşke canım ya eşimin tarafı ya evimize uzaktan daha yeni gelecekler
speedy gerçekten seni görmek isterdim canım.
abovvv tam curcuna olur....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
istanbula bekleriz canımmmmmarmariste de böyle buluşmalar olsa keşke kesinlikle giderdim ama koca KK da bir tane Marmaristen birini bulamadım ki yahu buluşlayımmmm(
size iyi sohpetlerr
speedy gerçekten seni görmek isterdim canım.
canımcım ya istemezmiyim bakarsın son a nda bi süpriz yaparım :teytey:aşk olsun bizi görmek istemiyomusun senağlama şaka şakasırnaşık şey kızlar son ande aksilik çıkmaz umarım pazarı iple çekiyorum vallahi