cnm geçmiş olsun benim de tiroidit sorunum var. Sana dr um Mete Düren beyi tavsiye ediyorum.Umarım önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun.
cnm ne yaptın dr u bulabildin mi beşiktaş valideçeşmede yeri geçmiş olsun....
cnm geçmiş olsun benim de tiroidit sorunum var. Sana dr um Mete Düren beyi tavsiye ediyorum.Umarım önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun. dr tel.02122596668
medical park mustafa gürkan taşkale
en son 100 tlydi muaynesi
Kadıköy Acıbadem Hastanesinde bir dr var erkek takiplerimi orada yapmıştım çok da memnun kaldım
bende haşimato hastasıyım cerrahpaşada prof çetin önsele gidiyorum özel muayenesine gidiyorum cok memnunum ayrıca cerrahpaşada prof ilhami usluda cok iyi bir doktor tavsiye ederim.
İklim Merhaba,
Neler yaptın?Bende bahçelievler civarında dr arıyorum ama çok pahalı hepsi.450 den başlıyor 300 200 gibi değişiyor.Sigortayı deniycem bu sefer.Daha önce bir profesorun özel muayenehanesine gidiyordum.200 tl idi.karşılayamaz hale gelince tedaviye ara verdim.Şu an ne durumdayım bilmiyorum.En kötü kilo problemi yaşıyorum şu an.Zaman zaman da halsizlik.Arısütü+polen+bal üçlüsünü şiddetle tavsiye ediyorum.İnanılmaz enerji veriyor ve tedavi ediyor.Genetik hastalıkları tek iyileştiren bu üçlüymüş bir tıp doktoru söylemişti.Taş da kullandım faydasını çok gördüm.Ama kilo için hap kullanmam gerekiyor.Bende okmeydanı hastanesine gitmeyi planlıyorum.memnun kalırsam devam edicem İnşallah.herkese Allahdan sağlık diliyorum...
Bende samatya için 2 haftadır uğraşıyorum randevu alamadım hep dolu.Birde sanırım randevu 1 gün önceden değil de aldığımız gün gidilmesi gerekiyormuş.Bunu anlamadım açıkcası.Telefonda randevu alıcam bu gidişle.Doktorunun adını söyler misin?Acil yanıtlarsan sevinirim.
Mete Düren'den daha iyisini bilmem,kesinlikle tavsiye ederim
hımm peki kimdir bu dr nerde
Muayenehanesi Istanbul Besiktas'ta.. fakat cerrahpasa ve alman hastanesinde de calisiyor..