stanbul Avrupa yakasnda Endokrinoloji Uzman aryorum yardm

Dün internetten randevu aldım bugün eşimle gittik.Haşimato hakkında bir iki soru sordum.Bekleyen çok kişi vardı fazla uzatmadım.Kan tahlili ve ultrason istendi.Kan tahlilini yaptırdım.Hemşireye dedim ki"çok teşekkürler benim damarımı zor bulurlar ve canım çok yanar genelde siz kan alırken hiç anlamadım bile"Hemşireye mi söyledim duvara mı bende anlamadım.Suratsız bir şekilde sanki onunla konuşmamışım gibi gitti :)) Sonra başka bir hemşireye "ne zaman alıcam sonuçları" dedim ahaha 2.duvar çıktı karşıma :roflol: baktım kimseden cevap yok çıktım ordan ultrasona gittim.18 gün sonraya randevu verdiler pessss kafamçokkarıştı

samatyayımı diyosun canım evet öyleler :umursamaz: malesef ama olsun dr iyi bak ismi MUSTAFA BOZ resmen yarım saat ilgilendi sorular sordu adam bana :lepi: sevdim dru ben..
iyi gene 18 gün bana 1 ay vermişti kaydirigubbakcemile3

samatyayımı diyosun canım evet öyleler :umursamaz: malesef ama olsun dr iyi bak ismi MUSTAFA BOZ resmen yarım saat ilgilendi sorular sordu adam bana :lepi: sevdim dru ben..
iyi gene 18 gün bana 1 ay vermişti kaydirigubbakcemile3

Bu doktor Endokrinoloji mi dahiliye doktoru mu?

bizde annem için iyi bir doktor arıyoruz arkadaşlar,
nodül çıktı biyopsi yapılacak % 90 ameliyat olacak,sonuçları göstermek için güvenilir ilgilenecek bir doktor arıyoruz.
çapa ve cerrahpaşadan nasıl randevu alabiliriz bilen varmı çok telaştayım mafoldumben

meraba canım geçmiş olsun çapa ve cerrah paşanın telini al netten hemen ara randevu al endokrine veya netten maillede randevu alabilirsin

şimdi baktım çapanın net randevu sisteminde endokroloji bulamadım bakalım lazım olursa telefonla alınabilir heralde çok sağol ablacım bilgiler için

rica ederim canım ama endokrin yoksa eğer iç hastalıkları yada dahiliyeye al onlar yönlendirirler canım

X