- 1 Şubat 2019
- 1.604
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi hayatckozor
-
zamanla gecmiyor ya kendine saygısı olmayan insanların yaptıgı bir sey oluyor sürekli yapınca gına geldi o yüzden kendime söz verdim artıkBen hobi olarak stalk yaparım ama takıntılı derecede stalk çok zor oluyor yaptığımdan önce başıma geldi bırakmak da çok zordu
Kendinizi kasmayın zamanla geçecek bence
Ay ne alaka biri ghosting yaparsa hayatınıza kimse girmiyorsa mesgale yoksa stalka düşüyo insan değer görmediyse vs. Zamanla takıntı bitiyo hayat akıyor ve geçiyor bende öyle oldu.zamanla gecmiyor ya kendine saygısı olmayan insanların yaptıgı bir sey oluyor sürekli yapınca gına geldi o yüzden kendime söz verdim artık
Ben bırakamıyorum illaki elim gidiyor merak edip bakıyorumDaha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
bence kendimize saygımız en önemlisiiiBen bırakamıyorum illaki elim gidiyor merak edip bakıyorumhayatımda çok daha önemli birşey olursa bırakırım.
bosluga düsüp neden kendinizden onlara bi enerji harcıyosunuz sacma her türlü güzellestirmeyelim o yüzden her türlüsü gereksiz ayda yılda bir bakılan meraktan bu da napıyo ya falan gibisinden onu anlayabilirim de her boslukta bakacaksak normal degil yani mesgale olarak baska seyler edinilmeliAy ne alaka biri ghosting yaparsa hayatınıza kimse girmiyorsa mesgale yoksa stalka düşüyo insan değer görmediyse vs. Zamanla takıntı bitiyo hayat akıyor ve geçiyor bende öyle oldu.
Kaçıngan stalk bağımlılığıDaha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
dsjfsdksddl su an böyle degilim sükür eski konuyu hortlattımKaçıngan stalk bağımlılığı
Ben stalk yaptıkca doluyorum. O yüzden bakma dıorum. Yani şunu söyle senı seven yanında olur. Kuşun kanadı ıle bıle sana haber yollarDaha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
benim de 3. günüm kimseyi stalklamadım büyük basarı degil mi ahhhashass bag koparmak neden tehlikelii youtube videolarından izleyerek yapacaktım tarot falan ben hic baktırmam inanmıyorum o tarz seylere kafada bitti mi bitiyor ya ben gecmise dönük özlemle stalklamıyordum hic hep meraktandı da ne gerek var enerjimi kesiyorum böyle iyi olduBu kişiyle bağını kesmek istiyorsan onun hayatı da seni çok meşgul etmemeli. Yaşanmışlığınız nedir ve ne kadar oldu konuşmayalı bilmiyorum ama birbiriniz için uygun kişiler olsaydınız ayrılmaz veya barışırdınız. Haliyle mevcut durumda bir parçası olmadığınız bir hayat mutlu olsa ne olur mutsuz olsa ne olur? Kendi önüne bak çünkü ona baktıkça bu bağı koparamazsın. İlk zamanlar normaldir ne yapıyor diye merak etmek kendini çok baskılarsan da bu huyu bırakamazsın. Bugün bir kere bakacağım falan de mesela öyle azaltarak kendini de meşgul ederek zamanla bırakırsın. Bağ kesme konusu da ben bunu bir kişi için yapmıştım ama yapmaz olsaydım her gün aklıma gelir olmuştu kendimi çok üzgün hissediyordum bir işe yaramamıştı. Bu işlere ilgili bir arkadaşım demişti ki bağ kesmek biraz tehlikeli bir iş onun yerine enerji kesmek daha iyi olabilir ondan enerjini kesip kendine odaklanırsın. Bunu da ben nasıl yaptım? kendime odaklanarak. Bir gün bir yerde kahve içerken arkadaşım tarot baktırmıştı kadın dedi ki sen de bir soru sor. Kartı çekti hayatında biri var bunun dedi. Benim moral bir bozuldu görmen lazım
Yok dedim bu yalandır ve bir arkadaşım da meraklıydı tarota bir de sen kart çek dedim öncekini anlatmadan. Hayatında biri var unutmuş seni kanka deyince ben çok sinirlendim bir daha da stalk yapmadım. Hayır işin tuhafı doğru muydu değil miydi onu da bilmiyorum o ara da kendi halinde ketum takılıyordu ama bir bahane arıyormuşum soğumak için esasen. Bir daha da hiç bakmadım.
aynen kesinlikle ben de öyle oluyorum su an daha zihnim berrakBen stalk yaptıkca doluyorum. O yüzden bakma dıorum. Yani şunu söyle senı seven yanında olur. Kuşun kanadı ıle bıle sana haber yollar
Hahaha arada bakmaktan zarar gelmez ama çok düşünmemek lazım. Neden tehlikeli kısmına gelirsek şöyle ki o kişiyle yeniden olmak istiyorsanız bağı kestiğiniz için enerji kurmak çok zorlaşıyormuş bir daha ve diğer bir yan etki de sanırım bağ kesilince karşı taraftan enerjiyi kestiğiniz için bunu hissedip boşluğa düşüyor ve size negatif enerji mi ne yolluyormuş. Bu yüzden onu sık düşünmeye başlayıp negatif hissetme durumu oluyormuş ki ben bağ kesmeyi yaptığımda bunu yaşadım. Her gün ağlayıp geceleri üzülüyordum ve ona yazmak istiyordum bağ kesmeden önce de üzülüyordum da o kadar değildi. Neyse ki her yazma atağı geldiğinde notlara yazıyordum hep ona yazar gibi. Bu olay enerjimi bayağı etkileyince bol bol dua ettim hakkımda hayırlısı değilse unuttur Allahım diye. Gün geçtikçe kalbim soğumaya başladı bir gün rüyamda başka bir kızla evlendiğini gördüm işte bu tarotçu falan da başka biri var deyince bitti benim için. Ha hayatında muhtemelen biri yok şu an ama benim nasibim o değil bunu biliyorum en azından. Bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı için ve namaz kılın tavsiyem bu olurbenim de 3. günüm kimseyi stalklamadım büyük basarı degil mi ahhhashass bag koparmak neden tehlikelii youtube videolarından izleyerek yapacaktım tarot falan ben hic baktırmam inanmıyorum o tarz seylere kafada bitti mi bitiyor ya ben gecmise dönük özlemle stalklamıyordum hic hep meraktandı da ne gerek var enerjimi kesiyorum böyle iyi oldu
21 gün olayı stalk için çok doğru bir seçenek bence. Ben eşimle sevgiliyken bir kere ayrılmıştık ama çok haklıydım fakat o kendini haklı görüyordu. İnanılmaz inat ettim dedim ki kesseler yazmam aramam konuşmam hatta açıp bakmam bile diye kendimi şartladım. 21 gün bakmamak için direttim 17. Günden sonra kaç gündür bakmadığımı unutmuştum 21e ne zaman geldik hatırlayamadım, sonra da bu zamana kadar ne halt etmiş haberim yok açıp baksam gizli profilde ne görcem salla dedim kendi kendime, sonra beni aradı falan bir şekilde barıştık, sordum kaç gündür ayrıyız biz diye tam 30 gün oldu dedi :) ben bir yerden sonra saymayı unuttum ve anlamsız buldum yani ama o sayıyormuş meğer. İşte böyle canım senin de işine yarar belkiDaha önceden sürekli stalk yapmis olup sonradan tamamen birakmis biri var mi adim adim mi azaltmis bir anda mi kendime soz verdim bakmamak icin bir gun oldu su an gayret ediyorum kendimi surekli mesgul ediyorum bi keresinde 21 gun aliskanlik olsun diye cabaliyordum 14. gunde beni tetikleyen bi merak duygusuyla dayanamayip bakmistim nasil bu dusunceleri aticam dun gece bag kesme meditasyonu yaptim duzenli yaparsam ise yarar gibi geliyor
ay ben yeniden olmak istemem kii o yüzden zorlaşsın mühim değil tümden kesicem bağları ahahdsjdj evet namazlarımı rabbim kabul ederse kılıyorum gercekten hayırlı olanı istemistim zaten hep o yönden teslimiyetim tam sükür gercekten zor seyler yasamıssınız en karanlık gecelerin bile sabahı oluyor sizin de eger isterseniz hayırlı olan kisi elbet cıkacaktır eskileri eskide bırakarak bunun icin adım attınız siz de insallah en hayırlısı ve güzeli olsun tesekkür ederimHahaha arada bakmaktan zarar gelmez ama çok düşünmemek lazım. Neden tehlikeli kısmına gelirsek şöyle ki o kişiyle yeniden olmak istiyorsanız bağı kestiğiniz için enerji kurmak çok zorlaşıyormuş bir daha ve diğer bir yan etki de sanırım bağ kesilince karşı taraftan enerjiyi kestiğiniz için bunu hissedip boşluğa düşüyor ve size negatif enerji mi ne yolluyormuş. Bu yüzden onu sık düşünmeye başlayıp negatif hissetme durumu oluyormuş ki ben bağ kesmeyi yaptığımda bunu yaşadım. Her gün ağlayıp geceleri üzülüyordum ve ona yazmak istiyordum bağ kesmeden önce de üzülüyordum da o kadar değildi. Neyse ki her yazma atağı geldiğinde notlara yazıyordum hep ona yazar gibi. Bu olay enerjimi bayağı etkileyince bol bol dua ettim hakkımda hayırlısı değilse unuttur Allahım diye. Gün geçtikçe kalbim soğumaya başladı bir gün rüyamda başka bir kızla evlendiğini gördüm işte bu tarotçu falan da başka biri var deyince bitti benim için. Ha hayatında muhtemelen biri yok şu an ama benim nasibim o değil bunu biliyorum en azından. Bol bol dua edin hakkınızda hayırlısı için ve namaz kılın tavsiyem bu olur
evet bu olay kesinlikle dogru bagı koparmak gerek bakmıyorum kac gündür daha sonra da bunca zaman bakmadım simdi neden bakayım diye siz gibi düsünerek sallayacagım herkesi sizin esiniz size baglıymıs ne güzel saymıs günleri bu istisna adsjdjfk tesekkür ederim21 gün olayı stalk için çok doğru bir seçenek bence. Ben eşimle sevgiliyken bir kere ayrılmıştık ama çok haklıydım fakat o kendini haklı görüyordu. İnanılmaz inat ettim dedim ki kesseler yazmam aramam konuşmam hatta açıp bakmam bile diye kendimi şartladım. 21 gün bakmamak için direttim 17. Günden sonra kaç gündür bakmadığımı unutmuştum 21e ne zaman geldik hatırlayamadım, sonra da bu zamana kadar ne halt etmiş haberim yok açıp baksam gizli profilde ne görcem salla dedim kendi kendime, sonra beni aradı falan bir şekilde barıştık, sordum kaç gündür ayrıyız biz diye tam 30 gün oldu dedi :) ben bir yerden sonra saymayı unuttum ve anlamsız buldum yani ama o sayıyormuş meğer. İşte böyle canım senin de işine yarar belki
evet ben de cok inanıyorum enerji olayına kesinlikle göndermek istemiyorum bana zarar cok haklısınız sürekli bunları hatırlatıyorum kendime bizi kaybeden kendi istegiyle kaybeti yani neyine merak edip bakacagım herkes ne yapıyosa yapsın o hayatta biz yokuz onlarda bizim hayatımızda yok kendimizden bi sey vermeyi kesmek en güzeliStalk yapma isteğin her geldiğinde şunu de kendine o şu an belki başkasıyla mutlu eğer beni isteseydi yanımda olurdu enerjimi ona yollayamam de. Bu enerji olaylarına çok inanan bir insanım o insanla bağını kesmedikce bunu hissediyor. Kendi enerjinle o insanı besliyorsun ne gerek var ? Merak duygun olabilir ama haftada bir bakmak bile onu takıntı haline getirdiğini gösterir kendine zarar.
ilk bulusmada yengemin de cocugu oldu diyene aslı yengenin mi ebru yengenin mi diye soranlar olur ya shfjdkfdd o gibi bu da cidden artık stalkta master yapmıs ımkansız degil gercekten bu kız bile bıraktıysa ahsdajfd tesekkür ederimKomşumun kızı vardı. Aman allahım. Fake hesapları vardı bi sürü baksanız fake olduklarını asla anlamazsınız bile. Bıde uzatmalı manıtası. 2-3 sene fln cocugun her ekledıgındeeen herşeyıne kadar takipteydi cocuk bukdr bılmıyodur kendı hayatınıbenı her goruşunde anlatırdı kuaforde devamlı karşılaşırdık sonra ben taşındım ordan. Ve bana dedıkı ablacm ben stalkı bırakıcam onuda. Ben dedı ımkansız ıcmden. Dediğini yapmıs, fake hesapların sifrelerını bıle hatırlamıyor geçen sordum . Cocukta bunun pesınde dolanmaya baslamıs bızımkı ıstememıs sanırım bıraz takıntı elde etmek ıle ılgılı . Yanı yapan yapıyor bebısım. Dene başar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?