Staj yaptim son gun cikolata goturecegim ama ?

İlk maaş, yeni araba, söz, nişan tamam da stajyerden bir beklenti ufak ya da büyük hiç hoş değil. Şaka dahi olsa kalem yazmıyor vs yakışmamış..

İlla götürmek istiyorsanız hediyelik satan bir yerden kutu alıp içine koyabilirsin. Lokuma gerek yok bence.

bizden ünlü bir markanın bir kaç kilo baklavasını istemişlerdi staj sonunda ve stajda verimli geçmemişti şimdi benimde stajerlerim oluyor asla birşey talep etmem

sen de mi fabrikada yapmıştın stajı ? ben de kek yapmayı düşündüm de zor geldi :)) bu arada hamileymişsin Allah sağlıklı doğum versin :)

Çok cici kutular var fiyatları da çok uygun onlardan alıp çikolataları içine dökün :))
Çok iyi düşünmüşsünüz :)

sakin yapma gereksiz

Kizlar kutu suan almaya cikamadim.ama babam su ece cikolatasinin kutulusundan almis.ama boyle seffaf olan kutulardan.
Ben de onu teknik buroya muhendislere goturururum dedim.
Bir tane posette vardi.onu ve biraz lokumu da yemekhaneye koyarim ordan isteyen alir dedim.
Bu sefer muhendislere lokum vermemis gibi olacak ama lokumu da goturmek istiyorum.bence cikolatadan daha guzel tadi.zaten kucuk yarim kiloluk.icinde 60 tane var kucuk kucuk

Kizlar kutuda ece ve yanina lokum goturdum .
arkadasimla konustuk cikolata lokum falan vermeyelim dedik.
Zaten herkes yabancilasmis cok sasirdim hicbboyle beklemiyordum.
Teknik buroya girdik.bir tane muhendjs bize is veren ordan oraya yollayan.o da iyi biri ama yuzumuzd bakmadi.gunaydin dedik o da dedi.digerleri de oyle.neyse omza atacak olani sorduk.gdlir birazdan diyor yine arkasi donuk.bilmiyorum yani ilgi beklemiyoruz ama gidecegiz yani bir gulseydi yuzumuze
Imza atacak olan geldi.o zaten en cok ilgilenen konustu yapti etti.
Tokalastik sadece onla...bir tanesiyle zaten onceden tokalasmistik.ama bu yuzumuze bakmayan falan bilmiyorum ne yapiyor.sevjyordum da kendisini.
Neyse ciktik.cikolatalar geldi aklima yemekhaneye verelim dedim.goturdum adam bakti bu islere yetmez 150 tane isci varmis.ben sayiyi biliyordum ama vardiyali diye o kadar insan gormuyouz toplasak 50 kisidir diyordum.
Ece cikolata 45lik zaten.lokumda kucuk kucuk 60 70 tane.
Neyse memurlara veririz.onemli olan dusunmeniz dediler.ben de uzuldum bilsem getirirdim dedim ama.
Babam da diyordu asil imza atana verseydiniz diye ama ayri cikolata dusunemedik 4 ayri muhendise versek o da ayrimcilik olacakti.biomiyorum iyi mi ettik kotu mu
Ama en azindan yuzumuzd bakmayan bir seye bozulduysa belki bizi iyi hatirlar.

Burada linç edilmezsem ben de bir şeyler yazayım. Dün gördüm konunuzu aslında.. İşinizi bitirir gidersiniz bir çoğu yüzünüze bakmaz.Genelde oyledir çünkü çünkü stajyer demek bedava is yaptirmak demek. Bir bakarsiniz aylardir yapılmayan işler sizin önünüze serilir. Bir bakarsıniz bilmem kaç senelik data defterleri size doldurtulur. Sefler alışkındir zaten kac çikolata yemislerdir farklı bir durum değil anlayacağıniz onlar icin. Az muhabbetimiz olsun ilerde referansimiz olur belki dersiniz ama öyle olmaz.Ayni yerde staj yaptığım bir arkadaşım vardı eli bos gelmezdi bir gün kekler poğaçalar çikolatalar.Kimsenin hatriladigi bile yok. Üstte yazılmış ya yapma sakin diye sebebi bu iste. Sahsi fikrim. Ben de mühendislik fakültesi mezunuyum üç aşağı beş yukarı böyle çoğu firma.

Hala aklimdan cikmiyor .bir hosgeldniz demek zormuydu.yuzumuze bakmadj .aramizda iyiydi normalde.bizim mi denmiz lazimdi nasilsiniz diye.bir tane var o da oyle.acaba kiziz diye mi gulmuyorlar.cok cok tuhafima gitti.2-3saat is yapsaydjk da keske iyi ugurlasalardj.

Acaba bize boyle davranip yemekhanede stajerler cikolata getirdi dediklerinde onu yerken utandilar mi cok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…