Evet evet o konuda ben de hassasim.buyuk ihtimalle kutu olarak goturunce lokumu da cikolatayi da iscilere tuttururlar hepsini 4 kisi mi yiyecek :)) lokumdan da emin degilim hala.bir diyorum guzel olue bir diyorum bosverYaptiginda bir sorun yok, yalniz iscilere ayri otekilere ayri yaparsan goze batar bence. Bunu da dikkate al derim.
bizim işyerimize her sene lise stajyeri gelirYok kalem yazmiyor falan diyorlardi.biz de anlamadik.kalem getiririz demistim.neyse iste anneme soyleyince bir seyler goturun dedi
Evet evet o konuda ben de hassasim.buyuk ihtimalle kutu olarak goturunce lokumu da cikolatayi da iscilere tuttururlar hepsini 4 kisi mi yiyecek :)) lokumdan da emin degilim hala.bir diyorum guzel olue bir diyorum bosver
Tabi oyle de olabilir de bizim suan defter imzalama konusu var.boyle olunca biraz ellerine dusuyoruz :))
Bizim fabrikalarda ya ayri ayri paketli seylerden dagitilirdi, cikolatali gofret,topkek veya hobby gibi. Acikta lokum gibi bir sey olacaksa yemekhanedeki gorevlilere rica edin, koysunlar herkese verirler,onunde de isminiz yazar falanca dagitiyor tesekkurler diye. Fabrika ortamlarinda cicili bicili resmi seylere gerek yok. Madem iscileri de dusundunuz yemekhaneye koydurmak en guzeliEce cikolatasi var evde yarim kiloluk.onu ve yarim kilo da fistikli lokum gotureyim diyorum.
Ama kahve dunyasindan madlen al diyenler oldu.
Sizce ne yapayim ?
Ece cikolatasi posette oldugu icin biraz olmaz gibi geliyor.kutuda olsa daha resmi gelcek.gerci fabrika ortami cok da resmi degil ama ne biliyim karar veremedim.
Simdi bunlari defteri imzalayacak muhendislere goturecegim.4 kisiler.
Ama asil iscilere de goturnek istiyorum
Bir kutu daha mi alsam ece cikolatasindan 50 kisilik bir isci toplulugu.
Onemli bir konu degil ama icim rahat etmiyor.
Fabrika da cok iyi unlu bir fabrika degil yan sanayi.staj acisindanda oyle cok bir faydasi olmadi.yani bana gore ortami gorduk faydali oldu ama.mesela arcelikle yapan birine gore bizim gordugumuz pek bir makine yok.
Neyse iste ben cok sevdim o yuzden iyi bsiiler yapiyim istiyorum sanirim.bjr yandan da naptin sen de demesnler istiyprum
Ayy hic oyle dusunmemistim..ya aslinda adimizi da bilmiyorlardir belki.yani isimle hitap etmiyorlar.baska ne alabilirim kiKalem yazmıyor, biçak kesmiyor, gelin elini açmıyor falan... bu tarz talepkar laflar hic hos degil bence. Bu konusmalar gecince bunlari soyleyen kisi yerine ben yerin dibine geciyorum .s
Neyse konu sahibi, bence de bayramdan kalma sekerligi sirtlanip doldurun icini. Oglen arasi yemekteyken, herkes toplamisken dagitin tek seferde bitsin. Hem caylarinin yanina agizlari tatlanir. Muhendislere ayrica bir sey verecekseniz de iscilerin haberi olmasin. Odalarina koyacaklari bir kutu cikolata yetebilir belki.
Ama adim ece olsa ece cikolata dagitmam ya. Erkek milletinin agzi fikri bozuk okuyor. Yok ece seni yerim, oh ne de tatli bi eceymis falan gibi laubali diyaloglara girmeleri hic isten bile degil -.- eceyi çoook severim ben de ama baska bir cikolata alsaniz?
Lokumdan vazgeciyim ozaman .cikolata zatenn paketli.yemekhane olayi guzel de ne biliyim biraz tuhaf geldi.adimi yazmak falanBizim fabrikalarda ya ayri ayri paketli seylerden dagitilirdi, cikolatali gofret,topkek veya hobby gibi. Acikta lokum gibi bir sey olacaksa yemekhanedeki gorevlilere rica edin, koysunlar herkese verirler,onunde de isminiz yazar falanca dagitiyor tesekkurler diye. Fabrika ortamlarinda cicili bicili resmi seylere gerek yok. Madem iscileri de dusundunuz yemekhaneye koydurmak en guzeli
Herkesin almasi garanti oluyor. Elinde gezdirirsen bir alan bir daha ister veya her cikolata verdiginle sohbet muhabbet etmek zorunda kalabilirsin, abuksubuk seviyesiz insanlar da olabilir malum fabrika ortamlari. Hem mesafeyi asmamis olursun hem de hoslarina gider insanlarin. Ben stajyerlerime de evlenip bebek sahibi olup da hediye dagitmak isteyenlere oyle yaptiriyordumLokumdan vazgeciyim ozaman .cikolata zatenn paketli.yemekhane olayi guzel de ne biliyim biraz tuhaf geldi.adimi yazmak falan
aynen kalem yazmıyor falan demekte hiç aklıma gelmemiştiBizim stajyerler çikolata falan getirmiyorlar , neyse bundan sonra bende isteyeyim
yok ben siz bunu duymadınız görmedinizBizim stajyerler çikolata falan getirmiyorlar , neyse bundan sonra bende isteyeyim
evet çok mantıklıymış siz de fabrikada çalışıyorsunuz mühendissiniz sanırım ?Herkesin almasi garanti oluyor. Elinde gezdirirsen bir alan bir daha ister veya her cikolata verdiginle sohbet muhabbet etmek zorunda kalabilirsin, abuksubuk seviyesiz insanlar da olabilir malum fabrika ortamlari. Hem mesafeyi asmamis olursun hem de hoslarina gider insanlarin. Ben stajyerlerime de evlenip bebek sahibi olup da hediye dagitmak isteyenlere oyle yaptiriyordumyemekhanede sunnet hatirasi magnet dagittirmisligim bile var hahaha cok alakasiz ama en azindan kargasasiz yontem
Evet muhendisim, iplik boyahanesinde calisiyordum dogumdan once.evet çok mantıklıymış siz de fabrikada çalışıyorsunuz mühendissiniz sanırım ?
makine mühendisi misiniz ya da hangi mühendislik?Evet muhendisim, iplik boyahanesinde calisiyordum dogumdan once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?