Staj yaptim son gun cikolata goturecegim ama ?

Yaptiginda bir sorun yok, yalniz iscilere ayri otekilere ayri yaparsan goze batar bence. Bunu da dikkate al derim.
Evet evet o konuda ben de hassasim.buyuk ihtimalle kutu olarak goturunce lokumu da cikolatayi da iscilere tuttururlar hepsini 4 kisi mi yiyecek :)) lokumdan da emin degilim hala.bir diyorum guzel olue bir diyorum bosver

hehe o kalem yazmamamlar, toner boşalmışlar her yerde var mantıklı ve kibar bir davranış. bence biraz daha çikolata ekle güzel bir tabakla ikram et.

Yok kalem yazmiyor falan diyorlardi.biz de anlamadik.kalem getiririz demistim.neyse iste anneme soyleyince bir seyler goturun dedi
bizim işyerimize her sene lise stajyeri gelir
benim şefliğimde hediye ile biz göndeririz değil öğrenciden bişey istemek

kalem yazmıyor diyorlar demek.. acımasızlarmış
ece çikolata götürün gitsin ne gerek var madlen falan

Evet evet o konuda ben de hassasim.buyuk ihtimalle kutu olarak goturunce lokumu da cikolatayi da iscilere tuttururlar hepsini 4 kisi mi yiyecek :)) lokumdan da emin degilim hala.bir diyorum guzel olue bir diyorum bosver

Tamam iste aynen dedigin gibi olur. O yuzden sen lokumu bosver. Hepsini lokum goturmek istiyorsan o ayri .

Kalem yazmıyor, biçak kesmiyor, gelin elini açmıyor falan... bu tarz talepkar laflar hic hos degil bence. Bu konusmalar gecince bunlari soyleyen kisi yerine ben yerin dibine geciyorum .s

Neyse konu sahibi, bence de bayramdan kalma sekerligi sirtlanip doldurun icini. Oglen arasi yemekteyken, herkes toplamisken dagitin tek seferde bitsin. Hem caylarinin yanina agizlari tatlanir. Muhendislere ayrica bir sey verecekseniz de iscilerin haberi olmasin. Odalarina koyacaklari bir kutu cikolata yetebilir belki.

Ama adim ece olsa ece cikolata dagitmam ya. Erkek milletinin agzi fikri bozuk okuyor. Yok ece seni yerim, oh ne de tatli bi eceymis falan gibi laubali diyaloglara girmeleri hic isten bile degil -.- eceyi çoook severim ben de ama baska bir cikolata alsaniz?

Bizim fabrikalarda ya ayri ayri paketli seylerden dagitilirdi, cikolatali gofret,topkek veya hobby gibi. Acikta lokum gibi bir sey olacaksa yemekhanedeki gorevlilere rica edin, koysunlar herkese verirler,onunde de isminiz yazar falanca dagitiyor tesekkurler diye. Fabrika ortamlarinda cicili bicili resmi seylere gerek yok. Madem iscileri de dusundunuz yemekhaneye koydurmak en guzeli

Ayy hic oyle dusunmemistim..ya aslinda adimizi da bilmiyorlardir belki.yani isimle hitap etmiyorlar.baska ne alabilirim ki

Lokumdan vazgeciyim ozaman .cikolata zatenn paketli.yemekhane olayi guzel de ne biliyim biraz tuhaf geldi.adimi yazmak falan

Bizim stajyerler çikolata falan getirmiyorlar , neyse bundan sonra bende isteyeyim

Lokumdan vazgeciyim ozaman .cikolata zatenn paketli.yemekhane olayi guzel de ne biliyim biraz tuhaf geldi.adimi yazmak falan
Herkesin almasi garanti oluyor. Elinde gezdirirsen bir alan bir daha ister veya her cikolata verdiginle sohbet muhabbet etmek zorunda kalabilirsin, abuksubuk seviyesiz insanlar da olabilir malum fabrika ortamlari. Hem mesafeyi asmamis olursun hem de hoslarina gider insanlarin. Ben stajyerlerime de evlenip bebek sahibi olup da hediye dagitmak isteyenlere oyle yaptiriyordum yemekhanede sunnet hatirasi magnet dagittirmisligim bile var hahaha cok alakasiz ama en azindan kargasasiz yontem

ayy ne düşüncelisiniz maşallah bende birkaç staj defteri imzalasım ama hiç böyle ince düşünen çıkmamıştı arkadaşlar güzel fikirler vermiş onları degerlendirebilirsin hayırlı olsun stajınızda

ben ecemin tadını çok severim madlenden daha çok tercih ederim
imkanlarınız ölçüsünde üzerine ilave edip bir tabağa koydurun fabrikadaki aşcıdan isteyin çok kasmayın

evet çok mantıklıymış siz de fabrikada çalışıyorsunuz mühendissiniz sanırım ?

Biz de genelde baklava dağıtılır,sözlenen,nişanlanan,evlenen,ev alan,arsa alan,araba alan,ehliyet alan,sınav kazanan,işe yani başlayan vs. tatlısını alır.Nerdeyse hergün tatlı yiyoruz

Bende staj yerlerine hep biseler gotrmstm zamaninda.. ben isi abartip tatli pogca yapmistim hatta yaptirmistim gune gider gibi haha kimseye bi zarari yok.. bencede isciler ve digerleri farkli olmasin.. bi paket daha cikolata alip karistirmak mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…