S Ssozz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 20 0 36 İstanbul 14 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssozz #1 Düzeltme: Kızlaaaar iyi haber. Gitmemize gerek kalmadı. Çok şükür. Kızımızda artık rahat rahat stajını yapabılecek. Duzeltıyım dedim :) Son düzenleme: 14 Temmuz 2011
Düzeltme: Kızlaaaar iyi haber. Gitmemize gerek kalmadı. Çok şükür. Kızımızda artık rahat rahat stajını yapabılecek. Duzeltıyım dedim :)
izmirperisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 5.912 3 156 İzmir 26 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssozz #2 Yazıyı düznlemişsiniz probleminiz nedir bu neden den görünmüyor... Sanırım kızınız staj yapıcak bu sene? Bende staj yapıcam bu yüzden Yazmadan geçemedim :) Hepimize Sabır + Kolaylık dolu bir yıl diliyorum malum ygs lys +okul +staj
Yazıyı düznlemişsiniz probleminiz nedir bu neden den görünmüyor... Sanırım kızınız staj yapıcak bu sene? Bende staj yapıcam bu yüzden Yazmadan geçemedim :) Hepimize Sabır + Kolaylık dolu bir yıl diliyorum malum ygs lys +okul +staj
S silar Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 125 0 0 Ankara 31 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ssozz #3 iyi olmuş sevindim...