- 15 Temmuz 2016
- 56
- 27
- 8
Merhaba 2017 hamişleri çok çok önemli bir konu olduğu için yeniden canlandırmak adına açtım bu konuyu.Birçoğumuz acil nedenlerle istemeden hatta bazımız o doğum dalgalarını çekip sonuca yaklaşmışken biranda kendini sezeryanda bulabilir bulmuştur da.Oysa Allah'ın mucizesi,anneye verilmiş doğuştan gelen içgüdüsel bir eylemdir vajinal doğum ama yukarda da belirttigim gibi isteğimiz dışında gelişerek ilk doğumumuzu sezeryanla yapmış olabiliriz ben de bu kervandayım ama şuanda ikinci hamileliğimi yaşıyorum. Allah nasip ederse bu doğumumu normal yapmak istiyorum.En önemlisi sağlıkla kucağa almak elbette ama içimde ukde olarak kalan bir duygu vajinal doğum ama gel görelim bu konuya(SSVD)yaklaşan destek veren hastane ve doktor sayısı öyle az ki,benimle aynı durumda olan anne adaylarına faydalı olması adına doktorumu şiddetle önermek istiyorum bu konuda gerçekten de çok başarılı ve cok sayıda SSVD yapmış olan doktorum Op.Dr.Güneş Gündüz'ü.
Bu konuyu düşünen arkadaslarım,gelin biz de deneyelim,başarabiliriz bu doğal doğum mucizesini en azından birkez konuşup fikrini alın derim.Ayrıca doğum saatiniz hiç farketmiyor gece de doğum yapsanız doktorunuz sizi asla nöbetçi doktora bırakmıyor bu bile büyük konfor bence çünkü bu şekilde olan hastane sayısı da az amacım asla reklam yapmak değil ne çıkarım olabilir ki zaten.Sadece bu cok hassas bir konu oldugu ve faydalandığım bir konu olduğu için benimle aynı durumda olan anne adaylarının da ne yapacakları konusunda endişelerini bir nebze de olsa gidermeye yardımcı olmak istiyorum.İnsan hayatında kaç kez bu duyguyu yasayabilir ki.Umarım faydası olur herkese hayırlı sağlıklı keşkesiz doğumlar diliyorum.
Op.Dr.Güneş Gündüz 'de doğum yapan arkadaşlarım tecrübelerinizi siz de paylaşın faydalı olalım ssvd isteyen ya da ilk doğumu olacak olan anne adaylarımıza.
Bu konuyu düşünen arkadaslarım,gelin biz de deneyelim,başarabiliriz bu doğal doğum mucizesini en azından birkez konuşup fikrini alın derim.Ayrıca doğum saatiniz hiç farketmiyor gece de doğum yapsanız doktorunuz sizi asla nöbetçi doktora bırakmıyor bu bile büyük konfor bence çünkü bu şekilde olan hastane sayısı da az amacım asla reklam yapmak değil ne çıkarım olabilir ki zaten.Sadece bu cok hassas bir konu oldugu ve faydalandığım bir konu olduğu için benimle aynı durumda olan anne adaylarının da ne yapacakları konusunda endişelerini bir nebze de olsa gidermeye yardımcı olmak istiyorum.İnsan hayatında kaç kez bu duyguyu yasayabilir ki.Umarım faydası olur herkese hayırlı sağlıklı keşkesiz doğumlar diliyorum.
Op.Dr.Güneş Gündüz 'de doğum yapan arkadaşlarım tecrübelerinizi siz de paylaşın faydalı olalım ssvd isteyen ya da ilk doğumu olacak olan anne adaylarımıza.
Son düzenleme: