Merhaba hanımlar, öncelikle bu işe giriş, sigorta vs konularından oldukça bi haberim çünkü daha önce çalışmamıştım. Konuma geleyim liseden mezun olunca sigortamı başlatmıştım yani Sigorta numaram var.
Bu ayın 1'inde de özel bir şirkette işe girdim, şirketin muhasebesine Sağlık Raporu ve Kimlik Fotokopimi vererek işe giriş bildirimi yaptım.
SSK ve SGK arasındaki farkı bilmiyorum şimdi netten bakacam ama internette işe girdiğim yerin SGK'ya işe giriş için bildirim yapması gerektiğini falan okudum, yaptığını sanmıyorum çünkü hep meşgul ve ofise de uğramıyor, acaba sigortam başladı mı, sigortamın başlaması için benim başka bişe yapmam lazım mı, e-devlet şifrem olmadığı için netten bakamıyorum onu da bugün alacam inşallah.
Bu işler nasıl oluyor, nette çok şey yazıldığı için aklım karıştı ve buraya sormak geldi aklıma, muhasebenin yaptığı iş sigortamı başlattı mı, bu yeterli mi acaba, lütfen konuyu net olarak bilenler varsa cevap yazsın çünkü internettekiler aklımı zaten karıştırdı, şimdiden teşekkür ederim.