SSK sezeryanı karşılıyormu.

kardelenyad

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
352
191
648
Merhaba kızlar,

Haftaya çarşamba tüp bebek olduğu için özel bir hastanede sezeryan ile doğum yapacağım. Fakat doktor bana ssk'nın tüp bebekte sezeryanı özel hastaneler için karşılamadığını söyledi. Bundan dolayı beni radyoloji bölümünden bir rapor alabileceğimizi bebeğin ters geldiğini yazabileceklerini bunun içinde ek bir ücret alacağını söyledi. Acaba bu bir para tuzağımı yoksa doğrumu söylüyor. Eğer ssk karşılarsa sezeryan 750, karşılamazsa 1500 ödeyeceğim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

canım karsılamıyor bende ozel hastanede sezeryanla dogum yaptım ben bagkur luyum karsılamadı,ssk da karsılamıyor.istege baglı oldugu ıcın,mecburi bir durum oldugunu goserırsenız karsılar

canım sezeryanda sorun çıkarıyolar malesef.hamile kalmadan önce araştırmıştım.hatta doktorumada sordum.herhengi bir sorun olmadığı sürece karşılamıyor dedi.doğru yani.mecbur yapılması grektiğiyle ilgili bi rapor alabilirsen sorun olmaz.

zorunlu olmadığı halde ssk da sezeryan olan çok arkadaşım var öncesinde doğum yapmayı düşündüğün bi ssk hastanesinde
çalışan bi doktora normal muayene gibi git görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…