ßana öneri kızlaar ..sözlümün kuzen düğününde ne giysem :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa canım şu mesajları nası yazıosunuz iletinizin altına ????

şu kadar kaldı bu kadar kaldı die resimli yapıosunuz ya nası olceek kaydirigubbakcemile2

bende yapıcaaaaam delikafadulden

Canım sen o mavı elbıseyı netten koymadınmı ?
Nerden bulcaksın o elbıseyı ?

Canım bence tercihlerin çok abartılı olmuş....
Daha sade olmanı tavsiye ederim, zaten aynı modeli bulabilmen biraz zor....
Eldiven falan takma....
Yaz düğünü ve bahçede olackmış, askeriye gazinosu ise kesin yeşillikler içerisindedir.. Senin kıyafetin çok abartılı olur... Hem daha sözlüsün ve 19 yaşındasın, yani fıstık gibi bir genç kızsın... Evli kadınlar gibi kokoş kokoş giyinme...
Yaşına uygun, şık dikkat çeken ama daha sportif bişey tercih edebilirsin, bence başta bir arkadaşın önerdiği beyaz elbiselerin tarzı çok hoş.... Beyaz istemezsen aynı modellerin yeşilleri, mavvileri, desenlileri de var....
O mavi elbiseyi ben kuzenimin 19 yaşındaki sözlüsünde görsem. Amma da abartmış derim, ama tercih senin tabiii.... Sen kendni göstermek, dikkat çekmek için fazla çaba gösterme yavrum.. Cool takıl, rahat ol, biraz umursamaz ol ki, kıymetin artsın....
Böyle çok süslenirsen amma da meraklıymış, sürmüş sürüştürmüş, takmış takıştırmış derler...

ehuehu haklısın canım..spor bi elbise bakıcam..mavi netten ama ßulurum elbet die düşündüm..bi arkadas byas usun elbise demişti resmide war hattaa öle elbise hiiç aklımda yoktu ..belki öyle alırım..topukluyla tamamlarsam oh sengözlerimebaksanab

kızlar baska yok mu düğünü olan..fikir wereLim toplanmışkeen vereliniortak

ben senin yaşının 19 olduğunu bilmiyordum bu tarz bişeyler giy daha uygun olur senin için.

Son düzenleme:
pantolon düşünmedim canım ya..kınada olabilir ama düğünde elbise istiyorum kaydirigubbakcemile2ayy pembe çok güzel amaa...

düğünde gelinden başka kimse beyaz giymemeli daha yeni görümcemle konuştuk bu konuyu bizim düğünümüzde beyaz tuvalet giyecekmiş bende olmas dedimm ben beyas giyicem sen başka renk yaptır dedim bu şehirden şehire değişen bi adet değil ister kabarık ister normal olsun beyaz gelinin rengidir :dilcikar:

fıstıkım sana gelince hemen hemen aynı boydayıs bende uzun elbiseler giyiorum topuklu ayakkabıyla çok cici duruyo sayfalarda bi tane yeşil elbise vardı oda çok hoş durabilir sözlüsün diye gidipte etek ceket döpyes felan giyecek değilsin yaşın daha küçük çünkü şifon saten karışımı diz altı veya uzun elbiseler olabilir saçlarını bukleler yptırabilirsin bide güsel ağır olmayan bi makyaj harika olursun

bu benim nişan elbisem cnm farklı renklerini düşünebilrisin yerimseniben

Eklentiler

• $CIMG1616.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
saol canım..saçlarımı dediin gibi yaptırıcam zaten... düğün 26 hazirana alındı..elbisemi artık alırım..koyucm resminii

Ben burda ki yarıştan bahsetmemiştim, düğünde olacak yarıştan bahsettim sevgili KK lılar.. Kadınlar kadınlar için giyinir lafını duymadınızmı siz hiç?
Sırf bu yüzden bir düğün olacak diye korkuyorum, herkesi bir giyinme telaşı alıyor strese girmemk işten değil..

canım alakasız ama bu resmi nerde çektirdin sen sanki kendi evimi gördüm ordaa :):)
semt neresiii

İddialı olmak istiyorum dersende böyle birşeyler düşün =))
Ama benım tavsıyem bılıyorsunkı sadelıkden yana =)

benimde kaynım evleniyo..elti olarak gidicem düğüne..ve bu kombinasyonda aldım herşeyimi..elbisede biraz farklılık var..aşkım kısknaç oldugu için ince askılı diil biraz daha kalın askılı ve kendınden bolerosu olan bi model aldım sol göğüs kısmaında da pullardan işlemeler var..boyumda 1.65 ama platform topuklu ayakkabıyla boy farkınıda kapattım ve cok hos duruo elbisem..bence bu tarz giymelisin tatlım gösterdiğin modeller çok abartılı..:1hug:

ayrıca bende düğünde gelin dısında birilerinin beyaz giymesinin ayıp oldugunu düşünüyorum..
benim düğünümde beyaz giyilse çok sinirlenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…