E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Canım sence bu takıntılıkmı ??
Bizce daha qüzel nasıl görünebilirim çabası.
Tavsiye =)[/QUOTE
Bir yarış sözkonusu kadınlar arasında her daim..
Canım sence bu takıntılıkmı ??
Bizce daha qüzel nasıl görünebilirim çabası.
Tavsiye =)[/QUOTE
ilksen_77
Bir yarış sözkonusu kadınlar arasında her daim..
Fikir alışverişi bütün bu paylaşımlar SENCE YARIŞMII ??
Kim kiminle yarışıyor ben biraz ii niyetliyimdir öle bişi hissetmedim acaba sende biraz art niyet olabilirmii ??
Sıyahmasal arkdasımız bızden fıkır ıstedı bizlerde üşenmeden değişik modeller aradık.
Bu duruma olan yorumuna cok şaşırdımm qercekdennn =(((
Fikir alışverişi bütün bu paylaşımlar SENCE YARIŞMII ??
Kim kiminle yarışıyor ben biraz ii niyetliyimdir öle bişi hissetmedim acaba sende biraz art niyet olabilirmii ??
Sıyahmasal arkdasımız bızden fıkır ıstedı bizlerde üşenmeden değişik modeller aradık.
Bu duruma olan yorumuna cok şaşırdımm qercekdennn =(((
yarış yapıyor olsak ßirbirimize fikir wermeyi bırak daha olmayacak seyleri söylerdik bence kaydirigubbakcemile3 ilgilenen arkadaşlarımı çok öpüorum saolun..yarış deil de KK arkadaşlığı ßence :):) kimse kimseden üstün olmaya çalışmıyor..ortaya bişe koyduk fikri olan sölüyo..yanlış anlamayalımvereliniortak
insanlara yardım etmek güzeldir!
düğünde gelinden başka kimse beyaz giymemeli daha yeni görümcemle konuştuk bu konuyu bizim düğünümüzde beyaz tuvalet giyecekmiş bende olmas dedimm ben beyas giyicem sen başka renk yaptır dedim bu şehirden şehire değişen bi adet değil ister kabarık ister normal olsun beyaz gelinin rengidir :dilcikar:
fıstıkım sana gelince hemen hemen aynı boydayıs bende uzun elbiseler giyiorum topuklu ayakkabıyla çok cici duruyo sayfalarda bi tane yeşil elbise vardı oda çok hoş durabilir sözlüsün diye gidipte etek ceket döpyes felan giyecek değilsin yaşın daha küçük çünkü şifon saten karışımı diz altı veya uzun elbiseler olabilir saçlarını bukleler yptırabilirsin bide güsel ağır olmayan bi makyaj harika olursun
bu benim nişan elbisem cnm farklı renklerini düşünebilrisin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?