- Konu Sahibi EU1
Valla ben cok merak ediyorum ne giyeceğini mutlaka benımlee paylaşşş =))
Sözlünle seni yanyana çek görelim bii =))
Tarih ne zman ?
Tarih ne zman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben cok merak ediyorum ne giyeceğini mutlaka benımlee paylaşşş =))
Tarih ne zman ?
canım arkadaşın söylediğini bende duydum,düğünde bir tek gelin beyaz giyer,çünki beyaz çok dikkat çekici bir renktir,o yüzden olabilir. :sm_confused:Başkasının düğününde beyaz gıyılmez dıye ılk kez senden duyuyorum canım ama olabılır tabıykı degısık bır dusunce .Ama gelının böyle bır KISKANCLIK yapması cok tuhaf olur cunku butun gözler sadece onun ustunde olucaktır .Abartılı kabartılmıs tuvalet gıy demedım zaten =)
Fıkrıne saygı duyuyorum şaşırdım bırazcık =)
canım hangi mudoda gördün,ben bulamıyorum birde fiyatlarını hatırlıyormusuncanım bence o elbiseler seni daha kısa gösterir hamde abartılı senin kuzenin olsa neyse
bu arada bu yılın modası salaş uzun boyundan baglamalı rengarenk elbiseler var mudo da cok güzellerini görmüştüm bir bak istersen
canım arkadaşın söylediğini bende duydum,düğünde bir tek gelin beyaz giyer,çünki beyaz çok dikkat çekici bir renktir,o yüzden olabilir. :sm_confused:
canım hangi mudoda gördün,ben bulamıyorum birde fiyatlarını hatırlıyormusun
anladım canım mudonun outletine baktım göremedim ama boyundan bağlamalı uzun,sırtı yarım açık,desenli elbiseler bayılıyorumHım valla bana değişik qeldi bursada kimse böyle şeylere takılmıyor.Gelin gelindir zaten kimse onun qüzelliğine qölqe düşüremez.Tabiyki başka birinin düğününde nişanlık kabarık beyaz tuvalet tarzı şeyler giymek hoş olmaz .Bence beyaz gıymenın sakıncası yok =):lepi:
O elbiselere qelıncede canım çarşı pazar ( butikler )mağazalarda o tarz elbiselerde patlama yaşanıyor.Mudo da bulamadıysan bile başka yerlere bak.
Fiyatları cok pahalı deil. 50 60 70 ytl arası
anladım canım mudonun outletine baktım göremedim ama boyundan bağlamalı uzun,sırtı yarım açık,desenli elbiseler bayılıyorum
canım haklısın tabi,hoş benim düğünümün olucağı zaman kuzenim beyaz,boyundan bağlamalı uzun bir elbise giydi,makyajda o biçim yane klava:,tek farkımız benim duvağım ve tarlatanımdı kaydirigubbakcemile3