• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ßana öneri kızlaar ..sözlümün kuzen düğününde ne giysem :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben cok merak ediyorum ne giyeceğini mutlaka benımlee paylaşşş =))
Sözlünle seni yanyana çek görelim bii =))
Tarih ne zman ?

bikaç model koyamda bak fikir olur.

evliliktekne.jpg

15319642_0.jpg

20338_86_lrg_7300.jpg

yaz6.jpg

Baya bii modell olmuş sankiiii =)))
Gözlerim kamaştii =))
Senin tavsıyen hanqısı arkadasım =)

Valla ben cok merak ediyorum ne giyeceğini mutlaka benımlee paylaşşş =))
Sözlünle seni yanyana çek görelim bii =))
Tarih ne zman ?

tabii ki koyucam buraya..siznle paylaşmııamda kiminle paylaşıcam canları benim hihoyyyt1 temmuz gözüküo şimdilik.. as kaldı :) ondan önce izmit te warmış..yakın akrabba o da ama anne tarafı..߀mki olmiinca pek önemsemedim ama ondada giydiimi çekerim .
öemli tarih temmuss..hem ilk kez birlikte düünde görcekler hemde bizim oturduğumuz yerde..dostu waar düşmanı waar deil mi :nazar:

Ben heycanlandım valla =))
Keşkem bende sözlü olsam da düğün düğün gezsemm =))
Çok tatlı heycanlar bunlar =)
Allahım banada nasip etsin =)
Aminnnnn =))

darısı ßaşınaa tatluum :):) sözlün yanında olmiinca kayınvalidenle düğün düğün gezmek daa ayrı bi zewk .. :içelim:ilk kes gitcem onunlada bakalım..gelin kızı olarak :D

temmuzdaki düğünde fotoğrafçıya gidip resim çekinip en büüyük bıyunu yaptırıp kayınvalidemin ewisin ascakmışız göstercekmiş gelenlere :)
emir büyük yerden wallahi..onun için kıyafet aramaya dewam :utangac: 1 gece deil ki anam hep duvardaım bidaa -tatlicadiarzu-

Başkasının düğününde beyaz gıyılmez dıye ılk kez senden duyuyorum canım ama olabılır tabıykı degısık bır dusunce .Ama gelının böyle bır KISKANCLIK yapması cok tuhaf olur cunku butun gözler sadece onun ustunde olucaktır .Abartılı kabartılmıs tuvalet gıy demedım zaten =)
Fıkrıne saygı duyuyorum şaşırdım bırazcık =)
canım arkadaşın söylediğini bende duydum,düğünde bir tek gelin beyaz giyer,çünki beyaz çok dikkat çekici bir renktir,o yüzden olabilir. :sm_confused:

canım bence o elbiseler seni daha kısa gösterir hamde abartılı senin kuzenin olsa neyse
bu arada bu yılın modası salaş uzun boyundan baglamalı rengarenk elbiseler var mudo da cok güzellerini görmüştüm bir bak istersen
canım hangi mudoda gördün,ben bulamıyorum birde fiyatlarını hatırlıyormusun

canım arkadaşın söylediğini bende duydum,düğünde bir tek gelin beyaz giyer,çünki beyaz çok dikkat çekici bir renktir,o yüzden olabilir. :sm_confused:

canım hangi mudoda gördün,ben bulamıyorum birde fiyatlarını hatırlıyormusun

Hım valla bana değişik qeldi bursada kimse böyle şeylere takılmıyor.Gelin gelindir zaten kimse onun qüzelliğine qölqe düşüremez.Tabiyki başka birinin düğününde nişanlık kabarık beyaz tuvalet tarzı şeyler giymek hoş olmaz .Bence beyaz gıymenın sakıncası yok =):lepi:

O elbiselere qelıncede canım çarşı pazar ( butikler )mağazalarda o tarz elbiselerde patlama yaşanıyor.Mudo da bulamadıysan bile başka yerlere bak.
Fiyatları cok pahalı deil. 50 60 70 ytl arası

imgthingp.jpg
261669.jpg
nihannihan_Nicole20Richie203.jpg

ayakkabi_canta.jpg
31BB0C95D1ECD4783717FD8133D.jpg
absac1.JPG

lanvin_sac.JPG
gisele2.jpg
8FFDAF5A4DD50D8EA292AB9493AA6.jpg

r_51zfg0fetcr5lb9dpdxm.jpg
rujdudak.jpg
makyaj.jpg

iki elbiseden başka seçenek yoksa bu elbise, ayrıca altına kesinlikle bu renk ayakkabı giymelisin çünkü turkuaz renge sadece gri renk şık olur asla eldiven takma abartı olur! Bana göre saçlarını çok sade bir model yapmalısın çünkü elbisen çok dikkat çekici bir renkte ama sen kendini nasıl güzel hissedeceksen öyle yaptır canım ve bu resimdeki gibi uzun küpeler takıp dikkati boynunda toplayabilirsin ve kesinlikle parfümü unutma kulak arkasına,diz kapaklarının arkasına,bileklerine,gögüs arana ve ayak bileklerinin iç kısmına sür daha etkili olur! eğer gözlerin mavi yada yeşil değilse o tonlarda gözlerine makyaj yapma ama rimel sür ve ayrıca çok sade bir makyaj yap bence ve ellerine ve ayaklarına çok sade ojeler kullan bence. (bence elbise de mavi güzel bir seçim)

Son düzenleme:
sade bir proloungesa mesela
çok aabartı kaçabilir
ya da atıyorum bir kır düğünüyse yine fazla cafcaflı olabilir o mavi elbise

not: networkde çok güzel elbiseler var

Düğün salonda mı otelde fılan mı?

Sözlünün yakınları abşye fılan gıyer mi fıkrın var mı?

Bende nısanlımla düğünlere cok gıttım,hep etek ceket takım gıydım,Topuklu ayakkabı,canta makyaj tamamdır..

Ama abıye gıyme ıstemezdım,hiç tanımadıgım bırının düğününde süslenmek püslenmek bana garip gelıyo.Ama tanıdık olsa estıre estire yürürsün salonda,kalkar oynarsın.. Bende takımın varsa takım gıy canım,benım tercıhım böyle.

Kınadada boydan elbıse gıy,guzel yakısır,benım kına elbısem Parlament ve turkuaz karışımı tek omuz askılı tüllü müllü bı elbıse,her gören rengını cok begenıyo a.s.

Katılıyorum arkadaşım sana =)
Ama sıyahmasal biraz özendi heralde ılk kez kayınvalıdeysıyle bır dugune katılıcakmıs =)
Genelin ortak fikri sadelıkden yana ama birtürlü ikna edemedik sıyahmasalı daha dikkat çekici iddalı bir elbise giymek istiyor =)
ılkinden hevesini alsın bakalım.Sonra kendiside sade olmak ıstıycek emınım =)

ben ilk mavi elbiseyi beğendim...ama eldivensiz olma şartıylayerimseniben

Hım valla bana değişik qeldi bursada kimse böyle şeylere takılmıyor.Gelin gelindir zaten kimse onun qüzelliğine qölqe düşüremez.Tabiyki başka birinin düğününde nişanlık kabarık beyaz tuvalet tarzı şeyler giymek hoş olmaz .Bence beyaz gıymenın sakıncası yok =):lepi:

O elbiselere qelıncede canım çarşı pazar ( butikler )mağazalarda o tarz elbiselerde patlama yaşanıyor.Mudo da bulamadıysan bile başka yerlere bak.
Fiyatları cok pahalı deil. 50 60 70 ytl arası
anladım canım mudonun outletine baktım göremedim ama boyundan bağlamalı uzun,sırtı yarım açık,desenli elbiseler bayılıyorum
canım haklısın tabi,hoş benim düğünümün olucağı zaman kuzenim beyaz,boyundan bağlamalı uzun bir elbise giydi,makyajda o biçim yane :oklava:,tek farkımız benim duvağım ve tarlatanımdı kaydirigubbakcemile3

anladım canım mudonun outletine baktım göremedim ama boyundan bağlamalı uzun,sırtı yarım açık,desenli elbiseler bayılıyorum
canım haklısın tabi,hoş benim düğünümün olucağı zaman kuzenim beyaz,boyundan bağlamalı uzun bir elbise giydi,makyajda o biçim yane :oklava:,tek farkımız benim duvağım ve tarlatanımdı kaydirigubbakcemile3

Bende bu son zamanlarda keşfettim bılemıyorum belkıde daha önce vucuduma güvenemıyordum =))
Nereye baksam o elbıselerden cıvıl cıvıl dı dün çarşı pazar=)
Ben kendime bir butikden düz beyaz indirimli 50ytl ye aldım =)
Hem masrafsız hem kullanıslı =)
Erkek arkadasım askerden 26asında izne gelıcek inş dogum gununu kutlarken onu gıyıcem ılk kez görucek o tarz bır elbıseyle çok sasırsagından emınım peri kızları gibi oluyorum giyince=))

O Resimleri koyan arkadaşlar elinize sağlık ama ben bıraz abartılı buldum =))

önce sorularınısı cewaplıım..
- gözlerim yeeşiL
-düğün askeriye gazinosunun bahçesinde oLacak

yaa kızlar yukarıdaki elbiseleri tasıyamam cok ağır geldi..ben daa şirin olmak istiorum o yüsden mavi elbise ideal benim için..klasik takım demişsiniz ama kayınvalidem çok özenio şimdi..tek cocuunun tek sözlüsü ben :):) şimdiden makyajımı konuşuo söle olsun böle olsun die..kuzen ama yakınlar yaani çok özenle secilmiş giyinmem takıp takıştırmam laasım :) elbise aliim saç ve makyajıda sorucam size..öpüyorum canlarım..saolun ilginis ve sıkılmadan arastırdıınıs içinn

Back