• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ßana öneri kızlaar ..sözlümün kuzen düğününde ne giysem :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendi akrabası olsa tamam canım havalı elbiseler uygun olabilir .Ama sözlüsünün kuzeniymiş tanımadıgı bir sürü insan olucak .Çoğu akrabayla tanışıcak ilk izlenimler cok önemlı bence arkdas zaten 19yasında uygun olan sade bırseyler gıymesıdır bence =)) Sade ve alımlı =))
Genede değişik birşeyler olabılır tabıykı =)

sakın bu elbiseleri giyme
snki kendi ablanın veya kardeşinin düğünü gibi olur.
daha sade bişeyler giy ve bencede beyaz tercih edebilirsin.
hemde 19 yaşındaymışsın eldiven falan sana ağır kaçar.

başkasının düğününde beyaz giyilmez gamyoncuiremsu
şahsen ben gelin olsam feci kızarım böyle bişiye
gider direk söylerim git değiştir üstünü diye zemuszemus

Başkasının düğününde beyaz gıyılmez dıye ılk kez senden duyuyorum canım ama olabılır tabıykı degısık bır dusunce .Ama gelının böyle bır KISKANCLIK yapması cok tuhaf olur cunku butun gözler sadece onun ustunde olucaktır .Abartılı kabartılmıs tuvalet gıy demedım zaten =)
Fıkrıne saygı duyuyorum şaşırdım bırazcık =)

canım elbiseler çok abartılı hemde çok çocucuksu sende minyon tipliymişsin bence hiç hoş olmaz. daha ağır, daha havalı ama daha sadece kıyafetlr sçebilirsin:))

başkasının düğününde beyaz giyilmez gamyoncuiremsu
şahsen ben gelin olsam feci kızarım böyle bişiye
gider direk söylerim git değiştir üstünü diye zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:çok hossun canım yaa :))

sade olucam tamam..üstteki siyah gothic shoptan bir elbise..hoşuma gitmiştii :) renkli cıvıl cıvıl baksam saten abiyeden daha iyi tasırım galiba.yasıma uygun olsun :) yaa kına da ne giyiliiir :kahve:

yaa bi kot bi badi oh tamam işte sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:çok hossun canım yaa :))

sade olucam tamam..üstteki siyah gothic shoptan bir elbise..hoşuma gitmiştii :) renkli cıvıl cıvıl baksam saten abiyeden daha iyi tasırım galiba.yasıma uygun olsun :) yaa kına da ne giyiliiir :kahve:

valla bebem empati yapiyorum da beyaz giyeni hakkaten yolarım hiç acımam turkbayragi
benim de eltimin düğünü var abiye bakıyorum
senin için de bakıverem bari netten vereliniortak

canim fazla abartili giyinme, sade dogal olman en güzeli hafif birde makyaj yap. tak herifini kolunadelikafadulden salon bi kiz görsünnnn:enbuyukkk: :nazar:

tamam bulduumusun resmini koyalım..düünü olan fikir alsın burdan..hatta elbiselerimisi kiralarmışız işi büyütüp kaydirigubbakcemile5

canım bence o elbiseler seni daha kısa gösterir hamde abartılı senin kuzenin olsa neyse
bu arada bu yılın modası salaş uzun boyundan baglamalı rengarenk elbiseler var mudo da cok güzellerini görmüştüm bir bak istersen

n5279559081778311552997.jpg

bi arkadaşım mezuniyetinde böle giyindi..hoş oldu..ben o kadar kısa giyemem ama çok hoş olmuş..ilgilenen arkadaslara fikir olsun die koydum..yaz için çok hoş..şipşirin duruo kaydirigubbakcemile2

cümleye de ßak 10 kere hoş demişim :):) ehuehuehu

Son düzenleyen: Moderatör:
sewgülüm kıskançç o yüsden giyemem :1no2:

Ne komiksiniz yaa sengözlerimebaksanab insanlar kendi düğünlerinde ne giyeceğine bile sizin kadar takılmıyordur..

canım bence o elbiseler seni daha kısa gösterir hamde abartılı senin kuzenin olsa neyse
bu arada bu yılın modası salaş uzun boyundan baglamalı rengarenk elbiseler var mudo da cok güzellerini görmüştüm bir bak istersen

Kesinliklee katılıyorumm.
Buqün alışverişe cıktım heryerde o elbiselerden cıvıl cıvıl süperdi =)

mavi elbiseye bayıldım yerinde ve çok şık olcağınızı düşünüyorum.. ne de olsa sizde yeni gelinsiniz öyle diil mi:)) yanlız eldiven yerine gümüş renkte taşlı bir bileklik olabilir..

ıddialı olmak istiyorum dersende böyle birşeyler düşün =))
Ama benım tavsıyem bılıyorsunkı sadelıkden yana =)

bu arada mysticgirl ün resimlerini koydugu hatunlarda selvi boylu degil canım
eva longaria senden kısa bildiğim kadarıyla

Evet katılıyorum cnm sana en basit örnek ece erken 1.50boyu var ama gıydıgı topuklu ayakkabılarla sundugu programda boydan elbıselerı çok hoş tasıyor. Hatta bugunmuydu dünmuydu tam hatırlamıyorum gösterdıgım örneklerdekı gıbı boydan yesıl tonlarında sanırsam bır elbıse gıymısdı cok hos duruyordu .
Boyu sorun yapma sıyahmasalım sen zaten 1.60sın bırde topuklu gıydınmı tamam işde =))
kaydirigubbakcemile2

ayy kızlar walla kndimi naomi campell gibi hissettim..tasırsın şöle böle falan kaydirigubbakcemile3 topuklu ayakkabı esra erol un giydiği kalın topuk rugan tarz mıı ince topuklumu :bbo: tama sizi dinliicem eldivenlerden vazgeçtim ama ya sade olalım derekn basit olmayayım..erkek tarafı izmir li izmirin kızları güzeldir..bastırmasınlar beni kaydirigubbakcemile sözlümün yanında şööle bakanın bida bakçaı gibi osam ohhh..düğünden sonra resmimizi koyucam buraya :):)

sözlümede krem rengi takım die tutturdum..koyu kumral kendisi..onun kravatıyla daa bem elbisem..gelin damat gibi olmayalım bide..nişanı yapılacak lar gibi :bbo:

Back