• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ßana öneri kızlaar ..sözlümün kuzen düğününde ne giysem :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
imgthingp.jpg

arkadaşlar sözlümün kuzeninin düğünü war we ilk defa ailesiyle bir düğünde buluşucaz..(akrabalarla) benim için çok önemli...minyon tipliyim..orta boylu sarışınım..bu elbise we altına rugan ayakkabı düşündüm..kollarıma da eldiven..saçlarımıda bukle bukle yapmayı :) .önerilerinizi alabilirsem çok mutlu olucam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

altına ince cam topuk ya da rugan hangisi daha iyi oluur benneyaptımki

diğer beğendiğim elbisedee ßu :

adszyor.png

ßir düşes gißiiii..
1 temmuz da düğün..alışverişe haziran ortasında gidiceeez..önerilerinizi ßekliooruum :1hug:

off ßi öneri de kına qecesi için oLsa çok sewinirim :):) takım pantolon ceket ve içine şık bir straptez nasıl olur ???

merhaba sıyahmasal aynı sorun bendede var .erkek arkmn kuzenının dugununde hazıran 30 da..ama ben daha sade gıyemyı dusunuyorum sana gelen onerılerdn bende faydalanayım barı :P
elbıseler hos ama

üstteki mavi elbise cok hos
ama eldivenle abartili olur diye düsünüyorum..
ayrica biraz fazla $Ik bir elbise degil mi sevgilinin kuzeninin dügünü icin..
kendi kuzenin olsa neyse ama bana biraz fazla geldi..

onun kuzeni benim kuzenim canım :)) yaa hoş görünmek istiyorum.. abartılı olmaz insalah..sözlümün kravatıyla aynı renk elbise alıcam..uymlu giyinicez..göze batar hoş olmaz mı dersiniz?? uzun sade bişey mi düşüniiim ???

dogrusunu soylemek gerekirse ben hicbirini begenmedim,bence cok abartili sade bisey giysen daha guzel gorunursun

bence uzun dusunme.kilon nasil?etegi duz modelleri begenirsen oyle bi elbise ne cok kisa ne cok uzun.dizden.ve guzel bi ayakkabi...bence super olursun

kusura bakma canım ama bende iki elbiseyi de beğenmedim açıkcası çok çocuksu geldi bana daha şık daha güzel modeller var onlara baksan boyun uzunsa eğer uzun elbise giyebilirsin daha hoş daha zarif olur bence

Kesinlikle ve kesinlikle sade bişeyler giy canım önümüz yaz bembeyaz boydan uçuşan bir elbise giyebilirsin =)))
Kibarlığınla tanısınlar görsünler seni yaşın kaç dıkkat etmedım ama kokoşa bak demesinler fikrlmce =))
Umarım en güsel sen olursunn =)))

Düşünmeye değer örnekler =))

Boyum onları kaldırmaz dıyorsanda bu tarz olabilir =)

Veee sadeleğiımı korurum dersen bu tarz bır ayakkabı.Yok bıraz renk olsun dersen kırmızı ayakkabı kırmızı cuzdan tavsıye edebılırım =))

fikirleriniz için çook çok tesekkür ederim kızlar..sadeliği hiç düşünmemiştim..ama haklısınız..daha hoş olabilir..
boyum 1,60 kilom 48 :) ufak tefek sarışın minyonum ..
mysticgirl arkadasımın önerdiği elbiseler hiç aklıma gelmemişti..bana gidermi kii.. boyum uzun dedil..normal zemuszemus

canım ben resmi göremiyorum ne yazıkki,fikir veremiyorum malesef,ama abiye mi düşünüyorsun ???
benimde eşimin kuzeni evlenecek abiye düşünüyordum ama abartı olur sanki,şık bir elbise alabilirsin,saten,başka zamanlarda giyebileceğin kaydirigubbakcemile5
bende arıyorum daha bulamadım ama :çok üzgünüm:

şık topuklu bir ayakkabı we şık ama saten olmayan bir elbise..sadelik ;) şimdilik düşüdüüm..wala kızlar size sormamış olsaydım ilk resimdeki mavi, kalın topuklu rugan ayakkabı ve saçlarımıda buklu buklu abartılı bişeler düşünmüştüm ..yaa off fecii kararsızıım .

üsteki siyah elbise ayni satanistlerin elbisesi gibi ya ne o öyle kaydirigubbakcemile3

bence daha renkli bi kiyafet yaz havasinada uyar.. hem cok yakinin degilki bence daha sade bisiler daha güzel olurdu ama yinede sana kalmis bisi..

Resimleri göremiyen arkadaşlar napsakda görseniz ya özene özene koymuşdum =((
Siyahmasal hemen hemen aynıyız canım ben bir düğünde tavsıye ettiğim şekilde gıyınmısdım boyum cok uzun deıl 1.66 felanım ama topuksuz düz bır ayakkabı gıymeme ragmen elbıse muhtesem durmusdu.
Sen altına topuklu giyer elbıseyı cok güzel taşırsın =))
Bu sıcak yaz günlerinde çok kullanıslı bu tür elbiseler hem her zmanda kullanablirsin.
Ben gıttıimde düğünde cok zarifsin diye iltifatlar almışdım =)
Hem sözlünün akrabaları olcağı için öle ortamlarda dedıkodu cok olucaktır.
Takmış takıştırmış demesinler =))
Biraz renk katmak istiyorum diyorsan kırmızı topulu ayakkabı kırmızı cüzdan kırmızı ruj ve ojelerle süper olursunn =))

canım,kendi albümüne koyarsan görebilirim,
bende geçen sene bi mağazadan saten,diz altı,beliğinde kuşağı olan bir elbise almıştım,üstü dar,altı kabarık,şimdi öyle bişeyler arıyorum bende,
boyundan bağlamalı çiçekli(çok abartı değil tabi)uzun elbiselerde çok hoş duruyor bence,
abiye olmayan,boyundan bağlamalı,sırtı yarım açık,elbise arıyorum bende:)))))

Ben yeniyim cnm sitede bılmıyorumkı album nasıl yapılıyor =)

Son düzenleme:
daha guzell renkler var, hic birini begenmedim acikcasi daha havali cok sik elbiseler var

Kesinlikle ve kesinlikle sade bişeyler giy canım önümüz yaz bembeyaz boydan uçuşan bir elbise giyebilirsin =)))
Kibarlığınla tanısınlar görsünler seni yaşın kaç dıkkat etmedım ama kokoşa bak demesinler fikrlmce =))
Umarım en güsel sen olursunn =)))

Düşünmeye değer örnekler =))

Boyum onları kaldırmaz dıyorsanda bu tarz olabilir =)

Veee sadeleğiımı korurum dersen bu tarz bır ayakkabı.Yok bıraz renk olsun dersen kırmızı ayakkabı kırmızı cuzdan tavsıye edebılırım =))

başkasının düğününde beyaz giyilmez gamyoncuiremsu
şahsen ben gelin olsam feci kızarım böyle bişiye
gider direk söylerim git değiştir üstünü diye zemuszemus

Back