Srtmdaki sivilceler ...

canım en basiti buu :
bnm sırtımda da vardıı ve 4,5 uygulamada bırazcık daha azaldı

1 yumurtanın beyazı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
bunların hepsini karıştır fakat fazla köpürene kadar değil sonra sırt bölgene sür fakat 15 dk masaj yap yani şeker ve tuz eriyene kadar ellerinle hissetmemelisn onları.
umarım iyi gelir cnm.

sen bi cildiyeciye görün cnm bazen karaciğer rahatsızlıgındanda ortaya cıkabiliyor..kuzenimde sırtındaki sivilceler hiç gecmez..sebebi buydu...

canım bende senin yaşlarındayken sırtımda sivilceler ve beyaz fısır fısır bişeyler çıkmıştı. aksil-5 diye bi ilaç vermişti dr. bikaç kez sürmemde tamamen geçmişti. aklında bulunsun

meraba arkadaşlar ben bugün doktora gittim bana tetra ilaç aknefug bp5 ve sivex verdi.yalnız acnefug ile sivexi nasıl kullancam yani sırası nası olmalı?ikisinide sabah akşam mı sürcem eğer öyleyse hangisini ilk hangisini sonra sürcem?bilen varsa yardımcı olabilir mi?

benim yüzümde sivilce küçük delikler siyah noktalrım var ne haltı deneysem işe yaramadıııı geçen hafta cildiyeciye gittimm bana bi hap verdiii ağır bir happp yan etkileri çokkk arkadaşlarım felan hep kullandılar çok işeeee yarıyooo gözlerimle gördüm arkadaşımın yüzü benimkindn berbattı tedaviden sonra kızın o eski yüzü gitmiş yerineeeee yenisi gelmiş resmennnn ama tabiki tedavi süresi çok uzunnn 5 ay ilk önce yüzünüzdekiii çıkıcak olan sivilceleri çıkarıyoooo sonra yavaş yavaş deri yenileniyo vehayat boyuda çıkmıyoooomuşşş benceee arkadaşlar bi doktora başvurmanızda yarar varrr doğal yöntemlerle çok denemiştimmmmm hiç bişi işe yaramadı daha da berbat ettii (daha önceki bi konuyada yazdım )

bndede ayn ı sorun varr
sırtım sivilve kaynıodu
yönetimin dediği gibi boll boll su için arkadaşlarr
su geçekten en büyük ilaç
ama bnm bu seferde izleriyle başım belada
buna çözümü olan varmı acaba?

Dermatologların tavsiyesi dikkate alınmalıdır. Aksi belirtilmedikçe

YÜZDE: Başlangıç olarak akşamları Aknefug 5 ince bir tabaka halinde sürülür. Eğer iyi tolere ediliyorsa, ilave olarak sabahları da kullanılabilir. Gerektiği takdirde, 2-3 hafta sonra daha kuvvetli Aknefug BP10 ile devam edilir.

VÜCUTTA: Bu durumda başlangıçtan itibaren veya bir, iki hafta sonra Aknefug BP10 kullanılabilir.
Tedavi birkaç haftadan , bir kaç aya kadar sürebilir. Aknefug kullanılmadan önce uygulama alanını alkali ihtiva etmeyen bir sabun ile yıkamkta fayda vardır.

SivEx günde 2 defa deriye lokal olarak ince bir tabaka sürmek suretiyle uygulanır

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de vardı hala da çıkar zaman zaman aman sakın oynama sivilcelerinle iz kalıyor beyaz renkli daha da çirkin bir görüntü oluşuyor bu defa. Az önce yazdıklarım ilacın prospektüs bilgileridir. Bu ilaçların ikisi de losyon bu yüzden Sivex'i sabah Aknefug'u akşam kullan derim. Alkali içermeyen sabunla yıkama konusuna gelince alkali yani bazik madde bütün sabunlarda yer almaktadır bu yüzden cildinin pHsına uygun bir temizleyici (sabun/jel/köpük vb) kullanmalısın. Cildinin pH sı 5.5 yani biraz asidiktir. Sık sık elini yıkayanlar bilirler elleri zamanla kurur çatlar; çünkü sabun cildimizdeki asidik tabakayı bazikleştirir bu da hassas bir cilde sahip olmamıza sebebiyet verir.
Yalnız ilgimi çeken konu başvurduğun hekim ne hikmetse iki ilacı da aynı firmadan yazmış (!) ve kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki çok çok etkili ilaçlar değiller malasef. Ya da sivilcelerin çok ileri düzeyde değil gerek görmedi. Kullandığın antibiyotik konusunda dikkatli olmalısın saatler çok önemli (12 saatte 1) ve bu ilaçla birlikte 1-2 saat öncesinde ve sonrasında kesinlikle Kalsiyum almıyorsun (süt yoğurt peynir). Kalsiyum ile tetrasiklin grubu antibiyotikler şelat isimli vücutta emilmeyen bileşikler oluştururlar ve ilacı boşu boşuna kullanmış olursun. Ayrıca bu grup antibiyotikler mide bulantısı yapabilir dikkatli olmalısın.

Çok geçmiş olsun diyorum ve ilacı aldığın eczanenin eczacısından bilgi almanı öneriyorum zira kendi hazırladığı majistral ilaçlar da kesinlikle önerebileceği ve seni bilgilendirebileceği bir şeyler vardır.

bnm omuzLarımda siviLceLer var svLce kremLerini kuLLandım ama en iisi güneş. 1 qün havuza gittim ve siviLceler %75 azaLdı kşke denize qtsydm biterdi ama inş. önümzdki sene.

yıllardır sırtım sivilce dolu denizdi güneşti hiçbiri fayda etmiyo yazları 3 ay güneş, deniz altındayım:umursamaz: bu aralarda çok azdı kaşınıyobenneyaptımki

benimde bekarken sırtımda omuzlarımda sivilceler vardı geçmezdi hiç sivilce kremide kullanmadım.
evlendım şıp diye kesildi artık nedenını bılemıycem ama bir tane bile kalmadı pürüzsüzleşti.
ergenlikte oluyor sanırım bir müddet sonra gecıyor.

evet ayni sorun suan bendede var..omu bumu sumu derken farkettik en sonunda nedenini...YUMURTA ALERJISI...yani yumurta yedigim gün sirtimda adeta MINIK SIVILCE GIBI BOL KASINTILI BIR SÜRE SEYLER CIKIYOR::SIVILCE GIBI AMA AYNI ZAMANDADA DEGIL...yani SIVILCEYI SIKARSIN FILAN bunlarda oda yok..kirmizi kirmizi serce parmagi ucu büyüklügünde irili ufakli ve kasintili..
yumurta yediikten bir kac saat sonra yada muhakkak ilk 12 saat icinde basliyor zaten bu sirtimdaki seyler.....yani yumurtadan meydana geliyormus....yumurtayi birakinca gidiyor hepsi..ama bir kere yiyin yumurtay direk o gün icinde yeniden basliyor..ve malesef herseyin icindede yumurta var..ekmek puaca vs.vs..yani yumurtadan uzak durmak pek mümkün degil..sizde bir deneyin..belkide sizdekide YUMURTA ALERJISIDIR!

muhakkak bir dermatologa görün canım, bildiğim kadarıyla sırtta çıkan sivilceler karaciğer yağlanmasından kaynaklanıyor

maden suyu hariç(zaten asitsiz ama bilmeyenler olabilir) asitli içecek içme kesinlikle. en önemlisi deniz ve güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…