Dün saat 3 gibi sprial taktırdım adetimin 2 günüydü ilk defa taktiriyordum hafif ağrılar oldu takarken neyse eve gitmek için dolmuşa bindim allahım karim ağrısı mide bulantısı bayılacaktım nerdeyse kulaklarım kapandı ayakta geldim birde. Şöför fren yapmasın mı. Offf. Kendimi eve zor attim yattım 2saat gelir gelmez taktiracak olanlar ilk yarim saat kalabiliyorsa 1 saat gitmesin eve benim tecrubemsizligime denk geldi. Yatarken sağdan sola zor döndüm sanki batıyor gibiydi. Gece uyudum kendimden geçmişim sabah kalktım agrım yoktu yürüdükçe ağrı yaptı yine. Sanırım pişman oldum nerden de taktırdım diye 10 gun sonra kontrole gidicem eğer dayanılmaz hale gelirse aldırmayı düşünüyorum. Eşime anlattım niye taktirdin ozaman demeye başladı ben nerden bileyim böyle zor olduğunu. Kızlar siz siz olun bu yazdıklarımı göz önüne getirerek taktirin. Soruma gelince cikartirkende ağrı ağrıyı yasayacakmiyim oda takarken gibi zor oluyor mu? Tecrübeli hanımlar bisey yazsin bundan sonra napmaliyim ben psikolojim alt-üst oldu.
( kadın olmak ne zor yarabbim keşke erkek olsaydım.