sprial taktirdim dolmuşta bayılacaktım

*spiral
Tansiyonunuz oynamıştır. Spiral güvenli bir yöntem değil pek. Kazası çoktur haberiniz olsun.
Aslında bununla ilgili bilinen bazı yanlışlar da var. Şöyle ki, öncelikle hiçbir yöntemin koruyuculuğu %100 değil zaten, o yüzden az ihtimal de olsa her korunma yönteminde gebelik riski var. Ancak spiralli ilgili benim şahsi fikrim yıllık kontrollerin yapılmaması, toplum sağlığı merkezlerinde usg olmadan düzgün takılmaması ve koruyuculuğu 10 denilse de 7.yılda yenilenmemesi gibi faktörler.

Tüm bunlara rağmen olana da çare yok zaten

Ben de sezaryen doğum yaptım, vajinal doğum acısı ya da çatı muayenesini bilmiyorum riskleri ile ilgili düşüncelerimi de bir üste yazdım

Takilirken ve sonraki 2 3 falan agrim olmustu hemde bayagi... 10 sene tertemiz kullandim. Cikartirken hicbirsey anlamadim... korkmayin kizlar...

Merhaba . Aynı durum bende de oldu . Adetliyken taktırdım doktor bir sonraki adet bitince gel demişti onu bekliyorum henüz 10 gün var . Ara ara sancı ve ağrı oluyor sizde de oldu mu ? Kontrole gittiniz mi kayma vs olmuş mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…