sprial taktircam Ozellikle evli bayanlar bakabilir mi ?

Doktor işini yapıyor ama ne görürse söylemek zorunda
Kondomda bazen tehlikeli olabiliyor ama,yada his olarak duymuyorsun

ya pardon da kocan içine boşalcak diye sen neden acı çeken oluyorsun anlamıyorum spiral kullandığı halde hamile kalan bir sürü arkadaşım var.. prezervatif denen bir şey var çok mu zor kullanması ya da kocana çok mu masraflı geliyor?

bana da spiral hep daha korunaklı geliyor nedense.. ben ilk taktırdım nerdeyse 1 yıl sıkıntı yaşadım. dr yaramamış olabilir sana çıkaralım istersen dedi. ama ben cesaret edemedim. kalsın sonra dedim. 1 yıl sonunda düzeldim. 2 yıldır spiral var.. bir kaza yok şükür. olursa da hayırlısı önlemini aldım. zaten hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor.

Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
canım benim doktorum spirali onermiyor. Rahimde iltihapa ve dış gebeliğe sebep olabiliyormuş. Çok sağlıklı. Bir,korunma değil kadın sağlığı için dedi. Hele tekrar çocuk düşünüyorsan sakın taktırma şuan dedi. Olası bir,iltihap ikinci gebeliği çok zorlaştırıyormuş.

sonuna kadar dedtekliyorum seni.

Doktor işini yapıyor ama ne görürse söylemek zorunda
Kondomda bazen tehlikeli olabiliyor ama,yada his olarak duymuyorsun
çeşit çeşit kullanıyoruz çilekli tırtıklı çift haz falan tövbe yarabbim abla bütün özelimi döktüm

kızım 7 yaşında o kardeş istiyor eşim çocuk ben henüz istemiyorum bakalım ilki erken olduğu için ikincide geç oluversin

Ahahahahaha
Kızın 7 yaşındaymış düşünüyorsan tam zamanı,çok ileriye atarsan zorlanırsın bu seferde rahata alışıyorsun zor oluyor bakımı..

Ahahahahaha
Kızın 7 yaşındaymış düşünüyorsan tam zamanı,çok ileriye atarsan zorlanırsın bu seferde rahata alışıyorsun zor oluyor bakımı..
zaten bi alıştım rahata bozulmasın istiyorum ama üst kat komşunun çocuğu 7 24 ağlıyor uykumdan uyanıyorum ya benim çoçukta öyle olursa tırsıyorum akşam yat sabah kalk ohh mis gibi

zaten bi alıştım rahata bozulmasın istiyorum ama üst kat komşunun çocuğu 7 24 ağlıyor uykumdan uyanıyorum ya benim çoçukta öyle olursa tırsıyorum akşam yat sabah kalk ohh mis gibi

Ara verincede böyle oluyor rahat bozulsun istenmiyor her çocuk öyle olmaz ama o kadarda şartlandırma kendini bence..

Ben kaçtım pazara gidiyorum

Bu iğneyle korunma yöntemi güvenilir mi peki ?
Sonra hamile kalmak isteyince bi aksilik çıkmasın ?

Ben kullanmadığım için tecrübem yok. Ama gebelik için sorun olmuyor diye biliyorum. Sonuçta hap da içsen iğne de olsan spiral de taktırsan aynı şekilde hormon almış oluyorsun. Ben o yüzden gebeliğe kadar ilaç içmek istemedim prezervatifle korunduk.

1 ay önce taktrdım ne bılıyım agırda kaldrdım bi sıkıntı olmadı. Ama hiç bişeye guvenemıyorum koruma anlamnda inan kocama yanaşamıyorum yaaa

Evet zaten spiralin görevi o..rahimde iltihap yapıp gebeliği onlemek

Görevi iltihapbyamak mı bence yanlış biliyorsunuz spiralin görevi yumurtaya giden kanalı kapatıp spermin oraya ulaşmasını engellemek, kim iltihap yapsın diye insan vücuduna bir şey yerleştiri.
Bende öyle biliyorum.. Spirali vücut istenmeyen madde olarak algılayıp, iltihapli bir ortam yaratıyor..spermlerde ilk rahim içine girdiği için, oluyorlar ..ama senin dediğin gibi de olsa farketmez, işlevi önemli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…