- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
geçen sıradan bi jinekolojik muayeneye gittim yumurtalıklarıma baktı o bile uzundu bi saga bi sola bide ekranda çocuk görmüş gibi sevindi dr aa bak bunlar yumurtalarınçok iyi yumurtluyorsun falan dedi
ben kondomdan vazgeçemem çünkü komik gelebilir ama içime bir şey aksın istemiyorum
canım benim doktorum spirali onermiyor. Rahimde iltihapa ve dış gebeliğe sebep olabiliyormuş. Çok sağlıklı. Bir,korunma değil kadın sağlığı için dedi. Hele tekrar çocuk düşünüyorsan sakın taktırma şuan dedi. Olası bir,iltihap ikinci gebeliği çok zorlaştırıyormuş.Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
sonuna kadar dedtekliyorum seni.ya pardon da kocan içine boşalcak diye sen neden acı çeken oluyorsun anlamıyorum spiral kullandığı halde hamile kalan bir sürü arkadaşım var.. prezervatif denen bir şey var çok mu zor kullanması ya da kocana çok mu masraflı geliyor?
çeşit çeşit kullanıyoruz çilekli tırtıklı çift haz falanDoktor işini yapıyor ama ne görürse söylemek zorunda
Kondomda bazen tehlikeli olabiliyor ama,yada his olarak duymuyorsun
çeşit çeşit kullanıyoruz çilekli tırtıklı çift haz falantövbe yarabbim abla bütün özelimi döktüm
kızım 7 yaşında o kardeş istiyor eşim çocuk ben henüz istemiyorum bakalım ilki erken olduğu için ikincide geç oluversin
zaten bi alıştım rahata bozulmasın istiyorum ama üst kat komşunun çocuğu 7 24 ağlıyor uykumdan uyanıyorum ya benim çoçukta öyle olursa tırsıyorum akşam yat sabah kalk ohh mis gibiAhahahahaha
Kızın 7 yaşındaymış düşünüyorsan tam zamanı,çok ileriye atarsan zorlanırsın bu seferde rahata alışıyorsun zor oluyor bakımı..
zaten bi alıştım rahata bozulmasın istiyorum ama üst kat komşunun çocuğu 7 24 ağlıyor uykumdan uyanıyorum ya benim çoçukta öyle olursa tırsıyorum akşam yat sabah kalk ohh mis gibi
Bu iğneyle korunma yöntemi güvenilir mi peki ?
Sonra hamile kalmak isteyince bi aksilik çıkmasın ?
haklısın ama şartlar uygun değil şimdilikAra verincede böyle oluyor rahat bozulsun istenmiyorher çocuk öyle olmaz ama o kadarda şartlandırma kendini bence..
Ben kaçtım pazara gidiyorum
Evet zaten spiralin görevi o..rahimde iltihap yapıp gebeliği onlemekcanım benim doktorum spirali onermiyor. Rahimde iltihapa ve dış gebeliğe sebep olabiliyormuş. Çok sağlıklı. Bir,korunma değil kadın sağlığı için dedi. Hele tekrar çocuk düşünüyorsan sakın taktırma şuan dedi. Olası bir,iltihap ikinci gebeliği çok zorlaştırıyormuş.
Riske gerek yok ya , hiç bir korunma yöntemi %100 değileşın korunuyorsa yumurtlama dönemınde ilişki yaşıyabılırsın...
Evet zaten spiralin görevi o..rahimde iltihap yapıp gebeliği onlemek
Evet zaten spiralin görevi o..rahimde iltihap yapıp gebeliği onlemek
Bende öyle biliyorum.. Spirali vücut istenmeyen madde olarak algılayıp, iltihapli bir ortam yaratıyor..spermlerde ilk rahim içine girdiği için, oluyorlar ..ama senin dediğin gibi de olsa farketmez, işlevi önemli değil mi?Görevi iltihapbyamak mı bence yanlış biliyorsunuz spiralin görevi yumurtaya giden kanalı kapatıp spermin oraya ulaşmasını engellemek, kim iltihap yapsın diye insan vücuduna bir şey yerleştiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?