sprial taktircam Ozellikle evli bayanlar bakabilir mi ?

3 ay once rahim egriyse simdi oyle deilmidir
ben hep kullaniyorum bi sorun olmadi, agir kaldiirma olayida çocugumu kaldiryorum mesela su an 10 kg , hiçbiseyi kisitlmaiyorum yani dusmesin diye aklima bile gelmiyor hatta :)

ilkinde acidimi?
ben 2 defa takdiridm ( iki gebelik sonrasinda ) ne takma ne çikarmada acima olmadi
hafif bi batma oluyor ama o kdrda olucak
derin nefes al :)

Özel bir hastanede yaptırdı arkadaşım, daha pahalı olsun daha kaliteli olsun mantığıyla muhtemelen en kalitelisini kullandı. İşin kötüsü hamile kalınca spirali geri çıkarırken, çıkardıktan sonra bir ton stres yaptı bebeğe zarar geldi mi, engelli olur mu diye. Spiral benim için çok uzak birşey.

Benşmde sağlık ocağında takıldı 8 senedir duruyor önümüzdeki ay gidip çıkarttırmam lazım..
Bunca sene kullandım çok rahat geçti sıkıntı vermedi,aslında birazda bünyeyle alakalı bir durum bu.
Normalde bebeğe zararı olmuyor,hemen çıkarıyotrlar çünkü..

rahim eğriliği hamileliği de önlüyor.hamile kalıp sağlıklı bir dıgum yaptıysa spiral de kullanabilir.bence doktor abartmış

Ya ben de rahim tersligi var cok korkuyorum hamile kalamamaktan simdi dogumdan sonra deyince sevndm acaba farkli pozisyon falan mi oluyor merK ettim ondan sordm

Bu kadar güvenmeyın ona göre yanı canlı bır örnek ve istenmeyen bı çocuk var karşınızda :KK70:
Hamile kalınca el mecbur doğurmus anne cağızım :KK70:
:))
nasip valla artik simdiye kdr bi sorunum olmadi
benim jinekolgiumda gitsem hamileyim desem hiç sasirmayacak ben sana demistim diyecek:KK70::KK70::KK70:
adet gordurmeyeni oneiryor o, 100% garantisi varmis :confused:

Canım doğum kontrol hapı kullansan yeterli olmuyor mu ? Sipiralle bile hamile kalan akrabam var benim :)) ben aslında Ovulasyon testi aldım yumurtlama dönemi ilişki yaşamıyorum diğer günlerde eşim korunuyor 5 yıldır isteğimle hamile kalmak dışında hiçbir kaza olmadı
eşın korunuyorsa yumurtlama dönemınde ilişki yaşıyabılırsın...

Ablam 2-3 sene spiralle korundu hiç sorun yaşamadı. Hamile kalacağı zaman çıkarttırdı hemen hamile kaldı.

Benim pek istemediğim bir yöntem bu tabi. Madem eğrilik olduğundan çıkma ihtimali var hapla devam edin. Veya aylık iğne olun.

Back