- 7 Şubat 2016
- 78
- 14
- 8
- 32
- Konu Sahibi elif1eylul4
-
Sen keendi dediginden bise anladin mi gevezelik yapmabekarsa olsam cevap vericem diye tutturdum açtım konuyu . rahim eğri taktırdım çıktı yine acır mışapkamı çıkardım saygıyla eğilip geri geri adımlıyorum
Denedim zaten dr hap kullan diger adetinde gel yine deneyelim dediMadem boyle bi sorun var 1 hafta sonra cikiyorsa sende baska yontemler denesene mesela aylik yada 3 aylik ignelerde rahat oluyor
ilkinde nasılsa 2. de öyle olur.asıl sen tutmaz da farketmeyip hamile kalırsam diye düşün.Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
süreyi dolduran spiral korumaz.ömürlük değil mübarekÇevremde spiralle hamile kalan o kadar çok kişi var ki spiralin gözümde hiç bir koruyuculuğu yok.
süreyi dolduran spiral korumaz.ömürlük değil mübarek
Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
Arkadaşım 6. ayında hamile kaldı. Bir komşumuz 1 sene içerisinde. Diğerlerini bilmiyorum.
Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya
Doğru aslında hamile kalanda oluyor,yıllardır kullanıyorum hiç kazaya uğramadım..
Yerleştirmede çok önemli yada kalitesi herhalde..
rahim eğriliği hamileliği de önlüyor.hamile kalıp sağlıklı bir dıgum yaptıysa spiral de kullanabilir.bence doktor abartmışRahim egriligi ne demek rahim tersligi ile ayni seymi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?