sprial taktircam Ozellikle evli bayanlar bakabilir mi ?

elif1eylul4

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
78
14
8
32
Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya :110:

Madem boyle bi sorun var 1 hafta sonra cikiyorsa sende baska yontemler denesene mesela aylik yada 3 aylik ignelerde rahat oluyor

Canım doğum kontrol hapı kullansan yeterli olmuyor mu ? Sipiralle bile hamile kalan akrabam var benim :)) ben aslında Ovulasyon testi aldım yumurtlama dönemi ilişki yaşamıyorum diğer günlerde eşim korunuyor 5 yıldır isteğimle hamile kalmak dışında hiçbir kaza olmadı

Çevremde spiralle hamile kalan o kadar çok kişi var ki spiralin gözümde hiç bir koruyuculuğu yok.

Kizlar yrn sprial taktircam ama korkuyorum dogumdan sonra bir kere taktirdm ama rahmim egri oldugu icin cikmis 1hafta icinde.Bu kez dr yine deniceek ama korkuyorum egri oldugu icin acir diye sizce acir mi ya :110:
ilkinde nasılsa 2. de öyle olur.asıl sen tutmaz da farketmeyip hamile kalırsam diye düşün.

Spiralin koruma oranı da çok yüksek değil ki.
Çevremde spiralla hamile kalan bir sürü tanıdığım var.
Başka yöntemler deneseniz daha iyi olmaz mı?

Arkadaşım 6. ayında hamile kaldı. Bir komşumuz 1 sene içerisinde. Diğerlerini bilmiyorum.

Doğru aslında hamile kalanda oluyor,yıllardır kullanıyorum hiç kazaya uğramadım..
Yerleştirmede çok önemli yada kalitesi herhalde..

Doğru aslında hamile kalanda oluyor,yıllardır kullanıyorum hiç kazaya uğramadım..
Yerleştirmede çok önemli yada kalitesi herhalde..

Özel bir hastanede yaptırdı arkadaşım, daha pahalı olsun daha kaliteli olsun mantığıyla muhtemelen en kalitelisini kullandı. İşin kötüsü hamile kalınca spirali geri çıkarırken, çıkardıktan sonra bir ton stres yaptı bebeğe zarar geldi mi, engelli olur mu diye. Spiral benim için çok uzak birşey.

Spirali taktirdigim gibi bir hafta sonra çıkarttırdım..cik bana gore değil, bir dolu yan etkisi var..takildiktan sonra, altta don yok, giymeye çalışırken bayilmisim..acı bir hatıra bıraktı bende:110:

Back