• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması spralle birlikte hangi korunma yöntemini kullana bilirim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

t9297

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
14
4
36
27
merhama arkadaşlar 3 çocugum üst üste doğdu ve spral takmaya karar verdim
dr gittim ve spral taktı hemen geri çıktı spral sonra tekrardan takıldı
ama tekrar hamile kalmaktan korkuyorum doğumlarım sezeryanla gerçekleşiyor
acaba spralle birlikte aşıda vurdursam olurmu yardm edin lütfen yada spralle birlikte hangi korunma yöntemini kullananilirim?

acaba spralle birlikte aşıda vurdursam olurmu yardm edin lütfen yada spralle birlikte hangi korunma yöntemini kullananilirim?
kaymayan spiraller varmis daha yeni doktora sordum bayramdan once.hormonlu spiral kullan dedi bana ama adet duzensizligi yapiomus vazgectm birde nette boncuklu spiral duymustm kayip gtmemesi icinmis bu.kendin aliosun dedi doktor ozele gtmistm ondan belki kendn aliosun dedi belkib ndevlette kendi veriyordur bir sor doktora hangi tur spiral takalim die birde aylik igneler var oda haplarla ayniymis doğum kontrol haplariyla etkisi ayniymis yan etkileri kilo damar tikanikligi vs bnde care bulamadm aslinda

gittim bugun doktora en iyisi sen hormonlu spral kullan kanamanı azaltır dedi
deri altı platınıde kullanayım dedim o cok başagrısı yapıyor onermem dedi hadi hakkımda hayırlısı inş bu spral işe yarar

gittim bugun doktora en iyisi sen hormonlu spral kullan kanamanı azaltır dedi
deri altı platınıde kullanayım dedim o cok başagrısı yapıyor onermem dedi hadi hakkımda hayırlısı inş bu spral işe yarar
hee ama hormonlubadet duzenszligi da yapar dedi doktor ondan vazgecmistim geri cekme yontemi kalio geriye hap zarar verio bana oteki desen spiral sknti geriye bisi kalmadi heheh bakalm hayirlisi

Boncuklu bakır spiral var rahme yerleştiriliyor kayma yapmaz kanamayı çoğaltmaz herhangi bir riski yok yani devlette takılıyormu bilmiyorum ama ben özelde taktırdım

:mad:geriye çekme yöntemiyle 2 numara oldu
hehehe napim care kalmadi adet duzenszligi yapiomus spiral de.hormonlu olandan taktir demisti doktor oda adet göremeyebilirsin bile dedi sinir katsayim artti esim prezervatif kullansa bunlar olmicak cok sinirlendm suan hic yapmicm iliski butun sorunlarım bitcek
😬😬😬😬🤭🤭

bakır taktıran çevrem kanamadan yakınıyor simdide spral adama batmaya başladı cıkartcam heralde o acıya dayanamam tekrar. çünki spral taktı dr fışt diye çıktı geri taktı can çekiştim resmen. en iyisi evde arkadaşça yaşamak😂

bakır taktıran çevrem kanamadan yakınıyor simdide spral adama batmaya başladı cıkartcam heralde o acıya dayanamam tekrar. çünki spral taktı dr fışt diye çıktı geri taktı can çekiştim resmen. en iyisi evde arkadaşça yaşamak😂
birde diolar aci çekmiorz die bn muayene bile sıkıntılı alttan acio ya bnden uzak dursun yaa tavla oynayalim sadece okdr ama ilersi yok stres yapiorz surekli😗😗😗😗🤭🤭🤭🤫🤫🤫

bir sefer yapılsa belki o kadar acımazda 2 sefer yapıldıya baya cnm yandı

bir sefer yapılsa belki o kadar acımazda 2 sefer yapıldıya baya cnm yandı
ayyy şimdi takili dimi adet duzensizligi yaptiminsende gerci yeni taktirmistin glb dmi bn Alllaha emanetim suan.ins biseybolmaz dikkat edio benimki cok ama.iliski sirasinda kaçasim gelio vala birde dedign bi sprial kontrolvettrmen lazm surekli yok penise batti yok kaydi yok kanamam artti yok adet olamıorm ikidebir birde mantar yapabilio bole seyler bolee korunmami olur ya 🙄🙄🙄

lekelenmem falan oluyo adetm bitti 3 gn snra yne oldm ztn😡
duzenszlik yapio iste doktor hana deseydi ki zamanla duzelir ilk gunler olabilir dese yine tamam diyecektim ztb duzensizlik sikayeti ile gtimisim oraya dio ki spiral onla ugras artk omur boyu şeyse bir daha konus doktorla olmadi biliorm su zamanda zor randevu almakda yada ozele git daha cabuk randevu veriolar çıkarsak olurmu de yada baska oneriniz varmi filan gbi aslinda kullannlarda var bayaga ama sikayetci olanlarda var mantar enfeksiyonu daha cabuk kapiolarmis adet olamiomus vs napcagimizi sasirdik ya

Boncuklu bakır spiral var rahme yerleştiriliyor kayma yapmaz kanamayı çoğaltmaz herhangi bir riski yok yani devlette takılıyormu bilmiyorum ama ben özelde taktır
Boncuklu bakır spiral var rahme yerleştiriliyor kayma yapmaz kanamayı çoğaltmaz herhangi bir riski yok yani devlette takılıyormu bilmiyorum ama ben özelde taktırdım
Nasıl memnun musunuz, adet düzeni değişti mi? Takarken acıyor mu?

Nasıl memnun musunuz, adet düzeni değişti mi? Takarken acıyor mu?

Biz 2 yıldır kondomla korunuyoruz hiç kaza olmadı bence dogru kullanmayı bilip kaliteli bir kondom alırsanız en garanti yöntem hemde zararsız 😊

Back
X