Sporda kendımı gelıştırmekkk istiyorummm!!

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
33
kızlar soyle anlatayım ben spor yapmayı dans etmeyı cok sevıyorum.vucudumun fıt kalmasını ıstyor ve buna dıkkat eder bos zamannlarmda spor yapar dans ederımm ve bunu yaparken zevk alıyorum.yıllar sonra farkettım ve gec kaldıgımı dusunmuyorum 22 yasındayım bu arada...bu alanda kendımı gelıştrmek profesyonel olmak istıyorumm napmalıyımm???

profesyonel biri değilim ama şahsi fikrim spor akademisine yada dans kursuna gidebilirsin

kızlar soyle anlatayım ben spor yapmayı dans etmeyı cok sevıyorum.vucudumun fıt kalmasını ıstyor ve buna dıkkat eder bos zamannlarmda spor yapar dans ederımm ve bunu yaparken zevk alıyorum.yıllar sonra farkettım ve gec kaldıgımı dusunmuyorum 22 yasındayım bu arada...bu alanda kendımı gelıştrmek profesyonel olmak istıyorumm napmalıyımm???

dansçı olmak istiyorsan özel akademi benzeri kurslar var.

sporcu olmak istiyorsan branş belirtmelisin yardımcı olmam için.

Kurslarla kendini pekiştire bilir. ve hangi dalda olacagını yapabiliceginide böylelikle netleştirirsin.
spor dans seviyosun tamamda hangi branşta.:KK14:

Tatlım herhalde geç kalmış değilsin =) Ben de 24 yaşındayım iki sene önce başladım yoğun fitness ve kardiyo yapmaya Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim Çok da sıcak değilim spor salonu olayına çevremde duyduklarımdan O yüzden ben de evde ne yapabilirim diye araştırmaya giriştiğimde bir çok bayanın yol gösterici nitelikte videolarını gördüm, Cassey Ho'nun blogilates sitesinde vucüdün tüm bölümleri için ayrı ayrı bir sürü video var ayrıca yemek tarifleri vs de yer alıyor, aynı şekilde Jillian Michael bu konuda ismini duyurmuş bir antrenör, Jen Selter squatları ve çok düzgün kalçaları ile meşhur alexandra bringvar bir de =)

Diyeceğim o kifit olmak için illa ki kazanç kapısı olan spor salonlarına gitmek gerekmiyor Elbette kivücut kitle endeksini bilmek ve çıkan sonuca göre en uygun yoğunluktaki programları seçip uygulamak başta uzman yardımı gerektirebilir Bu biraz da vucüdünu tanıyıp ona göre hareket etmekle de alakalı

Herkese bol sporlu günler =) :KK16: :KK16:

Bu arada bahsettiğim isimlerin Alexandra Bring dışında hepsi profesyonel ve kendilerini geliştirip yavaş yavaş adlarını duyurmuşlar ve şu an dünya çapında ünleri var İlk adım olarak bunların yaptıkları antremanları irdeleyerek başlayabilrisin işe İşin diğer kısımında ise sertifika programları oluyor onları takip et derim :KK66:

X