Spora yeni başlayanlar ve başlayacak olanlarrr

Candyce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
98
8
Arkadaşlar merhaba, ben spor yapmaya başlamak istiyorum ama başladıktan 1 hafta sonra yavaş yavaş pes etmeye başlıyorum. Birlikte birbirimizi gaza getirerek spor yapabileceğim kızlar arıyorum, söylediğim gibi 1 haftadan sonra bırakıyorum. Jillian Michaels Killer Buns&Thigh ile Brazil Butt Lift im var ben Jillian'a ağırlık vermeyi düşünüyorum basen çalışıcam çünkü, ee ne diyorsunuz başka yeni başlayanlar olacak mı? :KK9: :KK8:

Hayırlı olsun öncelikle canım..
hem Spor başlama kararın hem Topik'in
Bende yarın başlayacağım.
plates ve fitnes
çok güzel düşünmüşsün bence birlikte olarak daha istikrarlı çalışabiliriz :)

Hayırlı olsun öncelikle canım..
hem Spor başlama kararın hem Topik'in
Bende yarın başlayacağım.
plates ve fitnes
çok güzel düşünmüşsün bence birlikte olarak daha istikrarlı çalışabiliriz :)

Çok teşekkürler canım desteğin için :) Ben bugün başladım ama çok fazla dayanamadım 20 dakika anca dayanabildim, artık hergün buraya gelip birbirimizi motive ederiz ve söylediğin gibi daha istikrarlı çalışırız, mutlu oldum şimdi :KK16:

Çok teşekkürler canım desteğin için :) Ben bugün başladım ama çok fazla dayanamadım 20 dakika anca dayanabildim, artık hergün buraya gelip birbirimizi motive ederiz ve söylediğin gibi daha istikrarlı çalışırız, mutlu oldum şimdi :KK16:

20 dk ilk gün için iddal :KK66: sonraları 5-10 dk arası çoğaltarak dileirm istediğimiz düzeyde yapabiliriz :)
sen sporların hakkında bilgi verirmisin canım ? onları bilmiyorum ben ?(

20 dk ilk gün için iddal :KK66: sonraları 5-10 dk arası çoğaltarak dileirm istediğimiz düzeyde yapabiliriz :)
sen sporların hakkında bilgi verirmisin canım ? onları bilmiyorum ben ?(

Canım ben zaten zayıf bir insanım fazlasıyla hem de ama benim basen problemim var biraz onlar için de Jillian ve Brazil Butt Lift programları indirmiştim, basen ve kalça hareketleriyle şekle sokuyormuş, mesela ben bir ara Brazil yapmıştım 1,5 2 hafta kadar anca zor dayanmıştım onda mesela popom kalkmaya ve şekillenmeye başlamıştı sıkılaşmıştı da biraz tabi bırakınca yine salıverdi çok az olan şey yine yok olmuştu, artık tekrar başlamaya karar verdim rahatsız oluyorum ince bele oranla geniş kalça güzel durmuyor pek :) Jillian Michaels Killer Buns&Thigh 3 videodan oluşuyor Level 1, Level 2, Level 3 gittikçe zorlaşan kısımları var işte. Kadın çok enerjik bazı hareketlerde bacaklarım o kadar titredi ki yerimde duramadım yapamadım sıkı hareketler ama feci yakıyor gerçekten, hem bana kalırsa Jillian bütün vücudu şekillendirmeye çalışıyor o videolarda yani biraz baktım da ilerki bölümlerine bana öyle geldi :) Brazil Butt Lift ise sanırım 6 yada 7 videodan oluşuyor. Kol karın ve basen üzerine çalışılıyor bunda, ama ben tabi basen olan videoyu yapıyordum bir de Cardio Axe miydi neydi tam hatırlamıyorum orda dans ederek zayıflatıyordu çok eğlenceliydi Samba gibi dansların hareketleriyle. Mesela onda çok eğleniyordum kanter içinde kalıyordum ama çok çok eğlenceliydi. İşte tekrar başlayıp bırakmamak istiyorum inşallah :KK16:

X