spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı

Tamam cnm ikisi icin bi fiyat ver o zmn lutfen ama yap biseyler ne olur bak bu ay cook dardayim takas falan dusunmezzmisin yariyariya bari takasyapsak bn suan dersteyim cwp yazamayabilirim aksama kdar ayir bana aksam haberleselim cnm

canım takas için bakarım sayfana uyan bişi bulursam sadece yarıyarıya takas için ama :8:şimdi bakıyorum sana da bildiririm :34:

canım tüm ürünlerin çook güzeller ama ben takas için daha önce ilanda açmıştım kürk yelek yada güneş gözlüğü istiyorum(markaları önemli )bulamadım,göremedim...ama varsa elinde bakmayı isterim...:7: ve takas yapmayı da bu durumda :))

anladım cnm bnm kürk yeleğim yok bi tane gözlüğüm var onuda ben kullanıyorum zaten cnm yenisini alacak durumum yok o yüzden satmayı düşünmüyorum peki çanta için son fiyat ne olur cnm

gelmedi canım yaa neden ki 35 yapmıştım

düşününce çok açıldım cnm 30 bile olsa ay sonunu denk getiremiycem bütün ay aç gezicem sonra sen soran arkadaşla irtibata geç senide meşgul ettim zaten boşuna tekrar kusura bakma hayrlı satışlar cnm sana :17::17::17::17:

düşününce çok açıldım cnm 30 bile olsa ay sonunu denk getiremiycem bütün ay aç gezicem sonra sen soran arkadaşla irtibata geç senide meşgul ettim zaten boşuna tekrar kusura bakma hayrlı satışlar cnm sana :17::17::17::17:

tamam canım önemli değil sanada byee

spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı ve suluk arıyorum kızlar. Esofmanlar gidip gelirkende yanı dısardada gıyebılcegım tarzda olursa sevınırım. Yaz kıs bahanesı olmadan pamuklu ve cok kalın gıymıyorum cok terletmeyen urunler. tsortlerde goguslerım acılırmı acaba problemı yasamak ıstemıyorum :) ayakkabılar orjinal olursa dusunucem sadece tercıhım nıkedan yan 37 37.5 gıyıyorum.

Merhaba, Sportive'den bakabilirsin. Aradığını buldun mu bilmiyorum ama :) Arada çok büyük indirimleri oluyor.

http://www.sportive.com.tr/

Back