spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı

Ayakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede

tamam ekliyorum şimdi kızlar

$2014-02-20-684.jpg
$2014-02-20-685.jpg
$2014-02-20-706.jpg
Ayakkabi 38 numaraysa ve istrdigim gibi bir seyse olabilir cnm

Ayakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede
fiyatta anlaşırız

eşofman üzeri nasıl beğendiniz mi peki

canım 2 si de sıfır sadece 1 kez kullandım..bu yüzden fiyatları tayt 35 canta 35 ...pembe adidas 30...m beden tayt 38 esofman

Cnm tayt bana buyuk olur bn xs giyiyorum canta icin biraz daha birsey yap alayim cnm inan butcem klmdi suan ne olur yp birseyler

$IMG_0290.JPG
$IMG_0441.JPG

reebok dizaltı tayt- m ve l beden hiç uygun- hiç giyilmedi: 35 tl
nike spor çanta çok az kullanıldı: 25 tl

ikisini 50 ye bırakırım düşünürseniz:31:

Son düzenleme:
canım tayt kesinlikle buyuk gelmez ben s giyiyorum çogu zaman ama bu beni sıktı..yani dar kalıp tam sarıyor

Tamam cnm ikisi icin bi fiyat ver o zmn lutfen ama yap biseyler ne olur bak bu ay cook dardayim takas falan dusunmezzmisin yariyariya bari takasyapsak bn suan dersteyim cwp yazamayabilirim aksama kdar ayir bana aksam haberleselim cnm

Back