- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
- Konu Sahibi lladyybugg
-
Ayakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede
Ayakkabi 38 numaraysa ve istrdigim gibi bir seyse olabilir cnm
fiyatta anlaşırızAyakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede
Ayakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede
eşofman üzeri nasıl beğendiniz mi peki
Yok oda kalsinda kosu ayakkabisina cok ihtiyacim var biraz yipranmis duruyor ama bu sitedeki herkese guvenim tam resimden oyle ciktigini dusunuyorum 37 numara dimi
Cnm beyazli pembeli kac numara fiyati ne kdar takas dusunurmusun
beyazlının bi kere yıkanması gerek yani söyleyimde
özelden bana verebileceğin rakamı yaz senin olsun canım
takas düşünmüyorum malesef canım
38 numara canım yaaa
Kalibi dar mi. Kullandikca aciliyo zaten 38 buyuk olur
Canta ve siyah tayta fiyat ver hemen kuzum dersteyim bn suan
canım 2 si de sıfır sadece 1 kez kullandım..bu yüzden fiyatları tayt 35 canta 35 ...pembe adidas 30...m beden tayt 38 esofman
canım 2 si de sıfır sadece 1 kez kullandım..bu yüzden fiyatları tayt 35 canta 35 ...pembe adidas 30...m beden tayt 38 esofman
Cnm tayt bana buyuk olur bn xs giyiyorum canta icin biraz daha birsey yap alayim cnm inan butcem klmdi suan ne olur yp birseyler
canım tayt kesinlikle buyuk gelmez ben s giyiyorum çogu zaman ama bu beni sıktı..yani dar kalıp tam sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?