spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı

canım eşofman üstü istedin mi bilmiyorum ama bende 1 puma eşofman üstü var
çanta derken onu da bilemedim ama bende sırt çantası adidas var
koşu ayakkabısı adidas var. 2 tane de nike ayakkabım var.
hepsi orjinal.
eşofman üzeri ve çantanın hazır resmi var atıyorum
ayakkabılarla ilgilenirsen onlarıda çekip atarım.

cnm arkadaş almazsa bnde ilgileniyorum daha öncede konu açtım ama bulamadım

bende orijinal nike eşofman altı var 36 beden lacivert düz,üstünü çok severek kullanıyorum ama altını 2-3 kez anca giymişimdir
isteyen olursa yarın resim koyabilirim ...

nilcim sen ekle resmi bn göreyim bu aradadün sistem nedeniyle senn kargoyu gönderemedim şimdi yine gidiyorum denemeye cnm

bende orijinal nike eşofman altı var 36 beden lacivert düz,üstünü çok severek kullanıyorum ama altını 2-3 kez anca giymişimdir

ehee seni tanıdım
heryerde karşılaşır olduk yahu ben ilgileniyorum arkadaşım benimkilerle kıyaslayacağım

medo bular bana olur mu acaba? ben genelde small giyiyorum..dar kalıpsa m de olur ??

Ayakkabilara bakabilirim. Kosu ayakkabisi alcam ama nikelar favorimdir size zahmet onlarida gormek isterim ama fotograflarla birlikte fiyatta ekleyin lutfen. Sirt cantasi takmiyorum sirt cantam var birsuru benim dedigim spor cantalari daha farklı tesekkur ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…