- Konu Sahibi lladyybugg
-
spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı ve suluk arıyorum kızlar. Esofmanlar gidip gelirkende yanı dısardada gıyebılcegım tarzda olursa sevınırım. Yaz kıs bahanesı olmadan pamuklu ve cok kalın gıymıyorum cok terletmeyen urunler. tsortlerde goguslerım acılırmı acaba problemı yasamak ıstemıyorum :) ayakkabılar orjinal olursa dusunucem sadece tercıhım nıkedan yan 37 37.5 gıyıyorum.
selam
Nike çanta ,ayakkabı ve tayt ile adidas eşofman satabilirim..düşünürsen fotoları eklerim ..ancak sıfır ürünler neredeyse hiç kullanmadım..hepsi orjinal..düşünürsen ve değerinde fiyatlara satabilirim...
spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı ve suluk arıyorum kızlar. Esofmanlar gidip gelirkende yanı dısardada gıyebılcegım tarzda olursa sevınırım. Yaz kıs bahanesı olmadan pamuklu ve cok kalın gıymıyorum cok terletmeyen urunler. tsortlerde goguslerım acılırmı acaba problemı yasamak ıstemıyorum :) ayakkabılar orjinal olursa dusunucem sadece tercıhım nıkedan yan 37 37.5 gıyıyorum.
Eki Görüntüle 985939 Eki Görüntüle 985940 Eki Görüntüle 985954 Eki Görüntüle 985955 Eki Görüntüle 985956 Eki Görüntüle 985957
Eki Görüntüle 985941 Eki Görüntüle 985942 Eki Görüntüle 985943 Eki Görüntüle 985960
Eşofmanların hepsi pantolon kesimdir..En baştaki koyu lacivert..
Fotoğraf makinesinden beyaz beyaz lekeler çıkmış, hepsi tertemiz ve sıfır gibidir.
Bedenimi söylemeyi unuttum m-l beden giyiyorum cogunlukla l
selam
Nike çanta ,ayakkabı ve tayt ile adidas eşofman satabilirim..düşünürsen fotoları eklerim ..ancak sıfır ürünler neredeyse hiç kullanmadım..hepsi orjinal..düşünürsen ve değerinde fiyatlara satabilirim...
O zaman hepsi sana uygun..Benim de bedenim m-l..Çoğunlukla l :)
nike çantanın modeli nasıl acaba ben de spor çanta arıyorum ekler misniz?
açıkcası suanda orjinal esofmanlara verıcek cok param yok ama ayakkabıya tabıkıde var. :) yalnız ekledıgınız ayakkabılar kosu ayakkabısı olursa sevınırım.
O zaman hepsi sana uygun..Benim de bedenim m-l..Çoğunlukla l :)
Bu arada madem bedenlerimiz aynı benımde yenı gıbı kıyafetlerım var ıhtıyacın varsa ve takas dusunursen belkı bu sekıldede anlasırız ? Tabıkı bıseye ıhtıyacın varsa.
maalesef koşu ayakkabısı değil benim eklemeyi düşündüğüm .üzgünüm
Bu arada madem bedenlerimiz aynı benımde yenı gıbı kıyafetlerım var ıhtıyacın varsa ve takas dusunursen belkı bu sekıldede anlasırız ? Tabıkı bıseye ıhtıyacın varsa.
Bakayım hemen dükkanına, ihtiyacım olan bişey olursa neden olmasın..
selam yarın eklerim...:)eşofman ve diğerlerini de görmüş olursunuz...uyarsa resimlerden sonratekrar konuşurıuz
En baştaki laciverti lcwden aldım..o 20 lira..
pembe gap 12
pembe şeritli siyah 15
sweetlerin hepsi 15..(kumaş kaliteleri çok güzeldir)
t-shirt te 5 lira.
Dediğim gibi sıfır ayarındadır..Lekeli çıkmış makineden..Toplu düşünürsen indirimim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?