spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı

lladyybugg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
25
38
34
İstanbul
spora giderken giyebilecegim esofman, sweat, tsört, canta, 37 numara kosu ayakkabısı ve suluk arıyorum kızlar. Esofmanlar gidip gelirkende yanı dısardada gıyebılcegım tarzda olursa sevınırım. Yaz kıs bahanesı olmadan pamuklu ve cok kalın gıymıyorum cok terletmeyen urunler. tsortlerde goguslerım acılırmı acaba problemı yasamak ıstemıyorum :) ayakkabılar orjinal olursa dusunucem sadece tercıhım nıkedan yan 37 37.5 gıyıyorum.

selam
Nike çanta ,ayakkabı ve tayt ile adidas eşofman satabilirim..düşünürsen fotoları eklerim ..ancak sıfır ürünler neredeyse hiç kullanmadım..hepsi orjinal..düşünürsen ve değerinde fiyatlara satabilirim...

nike çantanın modeli nasıl acaba ben de spor çanta arıyorum ekler misniz?

Eki Görüntüle 985939 Eki Görüntüle 985940 Eki Görüntüle 985954 Eki Görüntüle 985955 Eki Görüntüle 985956 Eki Görüntüle 985957

Eki Görüntüle 985941 Eki Görüntüle 985942 Eki Görüntüle 985943 Eki Görüntüle 985960

Eşofmanların hepsi pantolon kesimdir..En baştaki koyu lacivert..

Fotoğraf makinesinden beyaz beyaz lekeler çıkmış, hepsi tertemiz ve sıfır gibidir.

Bedenimi söylemeyi unuttum m-l beden giyiyorum cogunlukla l

açıkcası suanda orjinal esofmanlara verıcek cok param yok ama ayakkabıya tabıkıde var. :) yalnız ekledıgınız ayakkabılar kosu ayakkabısı olursa sevınırım.

En baştaki laciverti lcwden aldım..o 20 lira..
pembe gap 12
pembe şeritli siyah 15

sweetlerin hepsi 15..(kumaş kaliteleri çok güzeldir)

t-shirt te 5 lira.

Dediğim gibi sıfır ayarındadır..Lekeli çıkmış makineden..Toplu düşünürsen indirimim olur.

maalesef koşu ayakkabısı değil benim eklemeyi düşündüğüm .üzgünüm

hımmm neyse bende cok sevınmıstım bı an :) burdan her ne kadar sıfır olsada magazalardan daha uygun fıyata alırım dıye dusunmustum. Ayakkabılarını cok begenıyorumda. Neyse ınsallah bana uygun bıseyler bulabılırım aralarında. Bu arada bedenlerı nedır.

Bu arada madem bedenlerimiz aynı benımde yenı gıbı kıyafetlerım var ıhtıyacın varsa ve takas dusunursen belkı bu sekıldede anlasırız ? Tabıkı bıseye ıhtıyacın varsa.

Aaa dükkanın yokmuş

Şimdi çekip uğraşma canım, dolap boşaltmaya çalışıyorum, öyle aman aman bir şeye ihtiyacım yok inan.

Bir tek vakumlu selülit aleti arıyorum, sende varsa pek güzel olur

Bakayım hemen dükkanına, ihtiyacım olan bişey olursa neden olmasın..

Dukkanım yokkı :) sadece uygun bedenız dıye aklıma geldı. aslında acıcaktımda cekılı fotograflar var bazaların altından cıkartıp cektım ama ptt hesabım falan yoktu vazgectım ama normal kargoylada yollanır kredı kartı hesabına para yatırılır yanı ne olak kı ?

Pembe gap esofman altını ve beyaz sweatı ne kadara bırakırsınız

bende orijinal nike eşofman altı var 36 beden lacivert düz,üstünü çok severek kullanıyorum ama altını 2-3 kez anca giymişimdir
isteyen olursa yarın resim koyabilirim ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…