Spora gidenler yardım etsin lütfenn

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
daha öncede başka bir konu actım buna benzerSize birşey sormam gerekiyor.. Bugün sporda 2.ci günümdü.. hocamla ısrarla konustum bu zayıflamak konusunda.. Neymiş efendim kaslar yağdan besleniyormuş falan filan.. tartımda bi azalma olmazmış kilomda ama incelirmişim fit olurmusum. fakat benim korkum ise aldığım fazla kiloların yağların kasa dönüşmesi ve iyice şişmemm.. lütfen yardımcı olun kilo verip mi fitness a gitmeliyim.. yoksa fitnessla mı kilo veririm.. ne yapmalıyımm yardımcı olunn..

bence hocanizi dinleyin
hem yag yakarsiniz kaslariniz güclenir ve vucudunuzda sarkma olayi az olur
ben haftanin 3 günü fitnesse gidiyorum ve iki günüde yüzüyorum
tartida ayni kaldigim cok oldu hatta bir kac kiloda fazla gösterdi ,spor hocama güvenedim ama yinede devam ettim,
kaslar yaglardan daha agir oldugu icin,öyleymis sonralari tartilmayi birakip bazi bölgelerimi örctüm santim santim inceldigimi gördüm..
böylelikle tam 40 kilo vermistim..
iciniz yinede rahat degilse 2.bir spor hocasindan fikir alabilirsiniz..

Son düzenleme:
bence hocanizi dinleyin
hem yag yakarsiniz kaslariniz güclenir ve vucudunuzda sarkma olayi az olur
ben haftanin 3 günü fitnesse gidiyorum ve iki günüde yüzüyorum
tartida ayni kaldigim cok oldu hatta bir kac kiloda fazla gösterdi ,spor hocama güvenedim ama yinede devam ettim,
kaslar yaglardan daha agir oldugu icin,öyleymis sonralari tartilmayi birakip bazi bölgelerimi örctüm santim santim inceldigimi gördüm..
böylelikle tam 40 kilo vermistim..
iciniz yinede rahat degilse 2.bir spor hocasindan fikir alabilirsiniz..

Teşekkür ederimm :)) fakat benim korkum bu fazla kilomun kasa çevrilmesi.. yanii kilomu tartıda eksilmiş görsem psikolojik olarakta iyi hissedicem.. aks yaptıkca 2 kilo filan fazla görünse problem yok ama benim 5kilo filan fazlam war 1 ayda aldım bu kilolarıda.. nasıl yokedicem napıcam bilmiyorum.. fitness a devammı etsem yani fitness yaparak kilo verilirmi yoksa kilo verip toparlanmak için mi gitsem inanın bilmiyorum kafamcok karısık.. canım cok sıkkın..

estagfirullah rica ederim,endiselerini anliyabiliyorum bendede öyle korkular vardi baslarda,
ama zaten baslarda bir kac kilo fazla gösteriyor tarti sonra veriyorsunuz onu,
yoksa ben 40 kiloyu nasil verebilirdim :)
yinede icin rahat etmesi icin baska bir spor hocasindan fikir alin derim

Son düzenleme:
estagfirullah rica ederim,endiselerini anliyabiliyorum bendede öyle korkular vardi baslarda,
ama zaten baslarda bir kac kilo fazla gösteriyor tarti sonra veriyorsunuz onu,
yoksa ben 40 kiloyu nasil verebilirdim :)
yinede icin rahat etmesi icin baska bir spor hocasindan fikir alin derim

Sizdemi fazla kilolarınız varken fitness yapmaya basladınız ve öyle mi verdiniz?

Bende pilatese başlamıştım yaklaşık bir ay kadar gittim h.sonları, biliyorum az bi süre ama belimde dönen kıyafetler bile oturmaya başladı artık arkadaşımında öyle oldu, inceleceğimize kalınlaşıyor muyuz dedik, motivasyonum kırıldı ve bıraktım :44:

Son düzenleme:
Bende pilatese başlamıştım yaklaşık bir ay kadar gittim h.sonları, biliyorum az bi süre ama belimde dönen kıyafetler bile oturmaya başladı artık arkadaşımında öyle oldu, inceleceğimize kalınlaşıyor muyuz dedik, motivasyonum kırıldı ve bıraktım :44:

Platese zaten fazla kiloyla gidilmez eğer fazla kilo ile gittiyseniz zayıflamak için filan kesinlikle yanlış bir seçim plates :) o sadece sekil bozukluklarını ve kemik seklini düzeltir.. sıkılaşmaktada biraz faydalıdır..

Platese zaten fazla kiloyla gidilmez eğer fazla kilo ile gittiyseniz zayıflamak için filan kesinlikle yanlış bir seçim plates :) o sadece sekil bozukluklarını ve kemik seklini düzeltir.. sıkılaşmaktada biraz faydalıdır..

Niyetimiz sıkılaşmaktı zaten, kuzenim gittiğinde kilo verilmiyor ama beden olarak inceliyorsun dedi, arkadaşla gittik kalınlaştık valla nasıl oldu anlamadım. İlk zamanlar şişebilir vücut dedi bazıları bilmiyorum istemediğim bi netice oldu sonuçta ve bıraktım :KK31:

Sizdemi fazla kilolarınız varken fitness yapmaya basladınız ve öyle mi verdiniz?

evet kardes ,önce haftanin iki günü basladim her defasinda sadece 30 dakika
sonra haftanin 3 günü birer saatte cikardik,sonralari ise haftanin iki günüde yüzmeyi ekledik

evet kardes ,önce haftanin iki günü basladim her defasinda sadece 30 dakika
sonra haftanin 3 günü birer saatte cikardik,sonralari ise haftanin iki günüde yüzmeyi ekledik

Biz 15 dk yürüyoruz.. bisiklet çeviriyoruz 10 dk bide lastikle sağ sol hareketler yapıyoruz eritmek için 5 dk.. plates topuyla tam kalkmadan yarım mekik çekiyoruz.. zorlanmadan nefes alıpvererek az az.. ve iç bacak dış başak çalışıyoruz okadar.. umarım fazlalıklardan kurtulurum.. kasım da askerdeki sevgilime gidicem istanbula.. ama yetişmeyecek maleseef.. hiçbir değişiklik olmayaacak. napalım.. yinede cok tesekkür edermm

X