Spora Gidenler Ne Kadar Sürede Ne Kadar Kilo Verdiniz?

valla ben 95 le girdim spora 2.5kilo vücuttaki su daha yeni çözülür yaglar benim spor salonu hatada bir plates 2 gün airobik bütün hafta açık günde 2 saat

arkadaşla bende spor salonuna gidemiyorum çünkü küçük bi kasaba da öğretmenim ama kendimce evde spor yaparak kilo vermeye çalışıyorum.
şöyle ki haftanın 4 günü 2 saat, 3 günü 1 saat yürüyüş yapıyorum.bir de bacak,bel ve karın egzersizleri yapıyorum(günde hepsinden 100 er defa). hatta yürüyüşümü dışar da bile yapamıyorum malum küçük bir yer olduğu için yürüyüşümü ev de uzuuun koridorum da yapıyorum:))

ve hedefim 15 kilo arkadaşlar. süre:3 ay başlangıç kilom:69 ve 1o gündür yapıyorum bu yürüyüş ve egzersizi.ve tabiki de yemeklerime çok dikkat ediyorum.
sizce başarabilirmiyim??
yani haziran başına 55 kilo olabilir miyim ki??

ve bu hedefim için yaptığım şeyler yeterlimi sizce? yani yürüyüşler falan? yoksa daha mı fazla olmalı?

Merhabalar, ben 1 yıl kadar step -aerobik- e gitmiştim, 55 kilodan 49 a kadar düşmüştüm tartıda ama çok daha ince gözüküyordum .. geçtiğimiz yıl da pilatese gittim 3 ay kadar, o da kilomda çok etkisi olmasa da bedenimi daraltmış, çok sıkılaştırmıştı beni..

5 ayda 17 kilo verdim. Her gün düzenli olarak 1 saat yüzme, 45 dakika yürüyüş ve tabi ki yediklerime dikkat ederek :) 70 kiloydum, şu an 53 kiloyum.

kızlar bende gıdıyorum spora ıkı ayı gectı ve yedıklerımı de kıstım ama genede yıyom her seyden ama az ben on kılo verdım ıkı ayda su an unuttum ama cokta guzel ıncelmeler oldu her ye yerımde ve her gun değişık sporlar yapıyoz bızım salonda ben b fıt e gıdıyorum acayıp faydasın gordum spor dusunen arkadslara sıddetle tavsıye ederım hem eğlenıyosun hem kılo verıp incelıyosun

ankara'da uygun fiyatlı bir salonu bilen var mı?

çayyolu - yaşamkent civarındakiler tercihimdir.

yeni atabilge'nin spor salonuna geçen gün internetten. bilen varsa bilgi verirseniz çok sevinirim

Selamlar,

Bende yeni başladım spor salonuna gitmeye sizce ne zaman kilo vermeye başlarım..... 2 gün oldu gerçi daha ama sabırsızlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…