Spora bahane çok, mazeret yok :)

ballikayfe

Hep mutlu-En mutlu
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
11.803
8.937
Merhaba herkese :) Spor yapamıyorum, yapsam da bir şey olduğu yok ve daha nicelerini duymuştur çevremdekiler benden. Ya imkanım olmaz ya da üşenirim. Ama artık durumumdan çok sıkıldım. Sporu yaşamımın bir parçası haline getirmek istiyorum. Çeşitli nedenlerle düzen oluşturmaya başladığımda kısıtlamalarla karşılaşıyorum. Spor için, her an hareket etmek adına bahane üretmeye çalışırken de arkadaşa ihtiyaç duyuyorum. Bu yolda benimle olmak isteyen herkesi beklerim :)

Merhaba herkese :) Spor yapamıyorum, yapsam da bir şey olduğu yok ve daha nicelerini duymuştur çevremdekiler benden. Ya imkanım olmaz ya da üşenirim. Ama artık durumumdan çok sıkıldım. Sporu yaşamımın bir parçası haline getirmek istiyorum. Çeşitli nedenlerle düzen oluşturmaya başladığımda kısıtlamalarla karşılaşıyorum. Spor için, her an hareket etmek adına bahane üretmeye çalışırken de arkadaşa ihtiyaç duyuyorum. Bu yolda benimle olmak isteyen herkesi beklerim :)
Bende kış boyunca spor yaptım bazı nedenlerden dolayı ara vermiştim dünden bu yana devam ediyorum çok şükür

Bende kış boyunca spor yaptım bazı nedenlerden dolayı ara vermiştim dünden bu yana devam ediyorum çok şükür
ben iki gündür hareket olsun diye ev işleri yapmaya çalışıyorum ve müzik dinlerken de dans .. Yoksa hareket edeceğim yok bu gidişle :) inşallah devam edebilirsin :)

spor önemliymiş cidden , ben de kilo verme çabası içindeyim.
spordan önce de kio veriyordum ama şimdi herşey daha net görünüyor .
günde toplam 8 km yürüyorum en az :KK73::KK73:

önceden ben de hep bi bahane bulurdum ama şimdi en önemli işim yürümek .:spor:

Zaten spor yapmayı çok seviyorum bazı nedenlerden dolayı malesef ara vermek zorunda kaldım
seviyorum derken nasıl mesela o_Oo_O ben bazen spor yaparken karşılaştığım ağrı sızıyı tekrar yaşayacağım korkusundan kabus gibi geliyor En Büyük KKEn Büyük KK nabıcam ben ya :işsiz: önerilerin var mı spor sever biri olarak :KK54::KK54:
spor önemliymiş cidden , ben de kilo verme çabası içindeyim.
spordan önce de kio veriyordum ama şimdi herşey daha net görünüyor .
günde toplam 8 km yürüyorum en az :KK73::KK73:

önceden ben de hep bi bahane bulurdum ama şimdi en önemli işim yürümek .:spor:
ne kadar güzel alışmışsın darısı başıma inşallah :eek::eek: nasıl alıştın peki ne hissediyorsun artık :KK54:

Sonunda kırdım ayaklarımdaki buzları kuaför için çıktım dışarı... Yakın bir yer ama olsun yarın dışarıda işlerim var yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum bugün içinde planım gün bitmeden mekik çekmek ..

X