Spor yapmak isteyenler müjdeeeee

Quin71

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
6
1
53
Süper bir spor klubü ile tanıştım spor yapmak isteyen tüm hanımlara şiddetle tavsiye edilir.....

Son düzenleme:
İlk defa bir forum sayfasına katılıyorum belkide sizler daha kısa şeyler yazıyorsunuz bilmiyorum. Sadece memnun kaldığım bir kulübü size detaylı anlatmak istedim. Keşke yorumlarınız daha yapıcı olsa da yeni üyeleri yönlendirse nasıl yazılması gerektiği hakkında. Bundan sonra inşallah sizlerle sizin tanımınızla reklam kokmayan gönderiler paylaşmayı becerebilirim.

Bundan sonra inşallah sizlerle sizin tanımınızla reklam kokmayan gönderiler paylaşmayı becerebilirim.

valla millet daha konu nasıl açılır onu bulamıyor seni nasıl yönlendirelim sen maşallah gayet başarılısın 3in1 yapmışsın

1.konu açma
2. doğru yerde konu açma
3. reklam içerikli konu açma

ki büyük ihtimal 3.den dolayı K.İ.B.leneceksin..

ha bu arada TDK'ya göre reklam: (isim )Bir şeyi halka tanıtmak, beğendirmek ve böylelikle sürümünü sağlamak için denenen her türlü yol..

sizin yaptığınızda bu yollardan biri maalesef..

Arkadaşım tekrar bi oku yazdıklarını bildiğin reklam afişi gibi

Ben tavsiye dinlerim amaç reklam değil paylaşmaktı umarım şimdi sizleri mutlu etmişimdir.

Ben tavsiye dinlerim amaç reklam değil paylaşmaktı umarım şimdi sizleri mutlu etmişimdir.

içerik silmek de yasak, çünkü senin mesajına yorum yapan üyelerin mesajlarını anlamsız hale getiriyorsun..

zor değil üye olmadan önce kuralları okudum vs vs şeklindeki yere tıklamadan önce gerçekten açıp okumak lazım..

bizi mutlu etmekle alakası yok, burası bir forum, belli kuralları var ve uyulmazsa perşembe pazarına döner..

Okudum tabi ki ancak gönderiyi düzenle kısmı mesajı değiştirmenize izin veriyor benden daha iyi bildiğiniz gibi amaç kimseyi rahatsız etmek ya da mutsuz kılmak değil bu nedenle söylemek istediğimi tek cümlede paylaştım hepsi bu

Arkadaşlar kırıcısınız reklam yapsam parasıyla yaparım anladım aranızda yapıcı olmak isteyen yok hoşçakalın.

İlla parasını almak zorunda değilsin ki belki de sahibisin ne bilelim biz reklamın yeri burası değil. Reklam yapmak için site yöneticisiyle iletişime geçip yanlardaki banner larla deneyin. Burada kimseye reklam yapıp insanları kandırmaya kendinize inandırmaya hakkınız yok. Saygılar..

arkadaşlar çok feci bi krem keşfettim acaip şiddetle tavsiye ediyorum bi alıosunuz yüzüne sür sivilcen leken kırışıklığın kalmasın basene sür kilon gitsin çatlak kalmasın hatta ye ömrüne 100 yıl katsın bla bla bla ama yapıcı olmayanlar özelden mesaj atmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…