- 17 Ekim 2011
- 223
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 18 yasındayım haftada 3 gün spor yapıyorum büyüyor merak etme :)
Bende 18 yasındayım haftada 3 gün spor yapıyorum büyüyor merak etme :)
Şu an ağladım ağlıcam, o haldeyim Neler yapıyosun? Ne kadarlık büyüme oldu peki tatlım?
Mesela benim iki voleybolcu arkadaşım var, baya uzun süre kursa gitmişler. İkisinin de kilosu ve fiziği ve göğüsleri çok güzel. Ben geç kalmış sayılır mıyım :/ Forumda bi arkadaşımız 17 yaşında olduğunu ve büyüyüp büyüyemeyeceğini sormuş. Arkadaşlar, büyür daha erken demişler. Onlardan ilham alarak sordum biraz da Belki bu yaşta spor yaparsam, 20'li yaşlarda fiziğim düzelir? :44:
Üzülme canım Ben haftada 2 gün plates yapıyorum 1 günde spor salonuna gidiyorum. Suan 86 beden. Benim bildigimim gögüsleri kötü etkileyen sadece düzenli yüzme kücük kalmasını saglıyormus . Yani spor yapmanın gögüsleri kötü etkileyecegini sanmıyorum. Hic moralini bozma daha yasımız genc :)
Bende uzun zaman voleybol oynadım onun etkisi varmıs mı bilmiyordum hic
Bencede zayıflıkla alakası yok canım. 80 bedendi.
İyi ya bak ne güzel büyümüş ♥ Ben tibetin 5 hareketine başladım olur mu acaba? :44: Kaç bedenden 86'ya çıktın canım?
Vallahi bilemiyorum tatlım vücut gelişimini etkiliyor belli ki. Göğüs büyüklüğü pek zayıflığa da bakmıyor. Benden daha zayıf ve uzun olan bi arkadaşın da göğüsleri iyi durumda ve o da voleybol oynuyor yani
Ben bir ara tibetin hareketlerini yaptım pek ise yaramadı.
Kızlar eger yaptıgınız spora uzun zaman devam etmezseniz fayda göremezsiniz :S
Aslında aynen öyle düşünüyorum. Düzenli yapıp da faydasını göremeyen pek olmamalı. 'Faydasını göremedim' diyenler düzenli yapmış olabilirler yani? :26:
Canım bence sen düzenli olarak spor yapmaya basla fayda görecegine eminim sonucta spor yapmanın bir zararı yok .
canım ben de 18 yaşındayım, 1 aydır jillian'ın 30day shredini yapıyorum,ondan mı bilmiyorum ama 86'dan 89'a çıktım