Spor yapıp tartıda fazla çıkanlar için;

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Bazı sporlar kas kütlesini arttırır arkadaşlar.1 kiloluk kas kütlesi tartıda 4 kiloya işarettir.Fitness ve cardio ağırlıklı çalışan kişiler yağlı ve tatlı yiyeceklerden uzak durmalıdırlar.Yağ yakıcı diyet listesiyle tartıda dengeyi koruyabilirler.Bu bilgi Jillian Michaels yapanların işine yarayacak.Ben 30 günlük programı 50 kiloyla başlayıp 52 kiloyla bitirenlerdendim.Diyet uygulamadan yapmıştım ve inceldiğim halde tartıda fazla cıkıyordum.Kas kütlesinden kaynaklı bir durummuş.Pilates düzenli bir diyetle beraber inceltiyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor.Cardio tüm vucudu calıstırır ve inceltip kas yapmayı sağlar.Düşmek istediğiniz kilo için diyet yaparken kas eritici değilde yağ eritici listeleri uygulamalısınız.Kastan kaybetmek yerine yağdan kaybederseniz daha sağlıklı ve fit vücudunuz olur.Bilginize.

Altına imzamı atarım... Şu an yeniden spora başladım sağlığım için, gıdamda herhangi bir değişim yok lakin tartıda 2 kilo fazla var, nasıl seviniyorum anlatamam :)

Kısaca kas yağdan ağırdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…