Spor yaparak vücudunda değişim yaşayan var mı?

Reformer pilatese katıl, 26 inci derste vucudum tam toparlanmaya başladı. Yumusaklıgı gitti cok sükür. Simdi 47 inci dersteyim göbek kaslarimi yüzde 50 sekillendirdim.. cok etkili oraya yazdırın isterseniz haftanin iki günü 1 saat. Ben zayıftım kilo aldım herseyi yedigim icin cok kilo almamak için spora katılıyorum.

ben konu bile açmıştım göbeğimi nasıl eritebilirim diye aslında kilolu değilim ama göbeğim gitmiyor ne yaptıysam olmadı. benim yağ oranım fazladır ondan da gitmiyor olabilir. Diyetle kilo verince de yüzümden veriyorum yine göbeğim kalıyor. daha az kalıyor ama hoş görünmüyor. bu sefer ince ama biraz göbekli biri oluyorum çok sinir bozucu. sadece karın çalışmayla kurtulabilirmiyim ?

Sadece göbek bölgesi kilolarından şikayetçiyseniz karın ağırlıklı çalışabilirsiniz bence de. Bi de yağ oranı fazlaysa beslenme rutininizi ona göre ayarlayın, hamurdan şekerden aşırı yağlı yiyeceklerden uzak durun.

bir dönem sadece karınla ilgili egzersizler yapmıştım pek işe yaramadı. ama çabuk pes ettiğim için de olabilir. şimdi kilom ortalama ama yine göbek var biraz belli oluyor. yaz da geliyor bilemedim ne yapacağımı. biran önce disiplinli, karın çalışmaya başlayacağım inşallah daha uzun süre yapabilirim. bıktım artık gerçekten. Annemin de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…