Spor ya da yürüyüşte vücudu poşetle sarmak doğru mu?

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
40
bana bı arkadas tawsıye ettı denedım baya bı terledım ama yanı etkısı oluoymu gercekten kılo kaybında bılmıyorum zaten yenıude basladım bı etkısını goren warmı..kılo wermeyı hızlandırıyormuu:eek:

Ben de bazen sera sarıyorum bacaklarıma ve göbeğime yürüyüş yaparken.Faydasının olup olmadığını bilmiyorum.Sadece çok terlettiğini biliyorum.

canım odemı alıyor su kaybettırıyor selulıt ıçın ıyı ama kılo verdırıcı degıl dıye bılıyorum

kızlar ben denemedim daha ama bir arkadaşım anlattı. kuzeni yürüyüşe çıkmadan önce vücuduna vazelin sürüp streçlemiş. bacakları kalınmış incelmiş göbeğide kalmamış. rüzgarlar eksilsin diye bakıyorum çok çarpıyor. inşallah faydasını görürüz.

ama dusunecek olursak o sauna esofmanların yaptıgı gorevı yapıyoo.ben bugun yuruyus yaparken sardım ınanılmaz terletıyo.kı ben hıc terlemem normalde ustumu cıkarırken bı avuc su yere dokuldu ınanamadım ama 3 lt su ıcıyorum su kaybım olmasın dıyee

canım doğru değil.bu sadece su atımını arttırır..spordan sonra suyu içip geri alırsın bunu...spor yaparken vücudu sıkan şeyleri hoş bulmuyorum..su kaybı olmasın die bol su içerseniz toksin atmış olursunuz...hamam sauna etkisi işte...bu sizin kilo vermenize değil.toksin atmanıza yardımcı olur..

Zararı olabilir belki belli olmaz suyu atamıyorsun çünkü vicuda yapışıp kalıyor öbür türlü atlet çekiyor nemi

X